select

Ventiler til spildevandshåndtering

sådan kan linak minimere følgeskaderne af kraftige regnskyl

LINAK kan ikke minimere mængden af regnvand, men vores løsning til ventiler kan være med til at minimere følgeskaderne af de kraftige regnskyl, som er blevet dagligdag i nogle verdensdele, og som også sker hyppigere i Danmark. Kloakkerne skal opgraderes til at optage den mængde nedbør, der kommer ved de kraftige regnskyl, og det er blandt andet her, at aktuatorløs­ningen kan gøre en forskel. 
 
Selve løsningen består af en LA36 aktuator, som kan monteres på de eksisterende ventiler, der sidder forskellige steder på rensean­læggene samt i brønde.

Aktuatoren sikrer en automatisering af ventilerne, som gør, at renseanlægget nemt og enkelt kan overvåges, så driftslederen ved, om ventilerne kører optimalt i forhold til deres åbne- og lukkepo­sition. Samtidig kan høje
serviceomkostninger und­gås, da aktuatoren er stort set vedligeholdelsesfri.

LINAK løsningen til spildevandsventiler kan bruges på flere forskellige typer ventiler, herunder spadeventil og skydeventil. Ventilerne er ofte monteret i brønde samt direkte på spildevandsan­lægget, og de kan være svære at komme til for ser­vicemedarbejderen, når de skal serviceres.

En LINAK løsning kan desuden styre ventilen over lange afstande ved hjælp af et indbygget kommu­nikations- og feedbacksystem. Løsningen sikrer, at ventilen kan åbne og lukke variabelt, hvilket bety­der, at spildevandet dirigeres i den rigtige retning.


Gennemtestet løsning
I det seneste år har ingeniørerne og konsulenterne i TECHLINE haft særligt fokus på at udvikle denne løsning til spildevandshåndtering. De gennemtestede løsninger og den lange vedligeholdelsesfrie levetid, der kendetegner LINAK aktuatorerne – selv under ekstremt barske betingelser – gør den elektriske aktuator fra TECHLINE særligt velegnet til denne type applikation. 

Fleksibilitet er et nøgleord for TECHLINE's elektriske aktuatorsystemer. Du får trinløs positionering og feedback til dit styresystem, som kan være både digitalt og analogt. Når der ikke er nødvendig strøm tilgængelig, kan LINAK aktuatorerne køre på batteri backup. Den elektriske løsning fra LINAK til spildevandshåndtering sikrer nem og enkel installation, feedback samt mulighed for ma­nuel betjening, hvis SRO og UPS er nede.

Efter i mange år at have leveret udstyr til landbrugsmaskiner, vindmøller og tungt entreprenørmateriel ved vi, at vores aktuatorløsninger uden problemer modstår UV-stråling, varme, regn og støv. Ingen aktuator forlader LINAK uden være blevet grundigt testet.

TECHLINE tilbyder komplette aktuatorløsninger med enten digital eller analog integration direkte i dit styresystem, men vi udvikler også meget gerne skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med dig og din virksomhed. 

 

Medline & Careline brochure

Fokus på ventiler og spildevand

Læs mere om hvordan LINAK kan være behjælpelig med løsninger til spildevandshåndtering samt hvordan løsningen spiller sammen med de forskellige ventiltyper

Onlinebrochure | PDFTECHLINE Produktkonfigurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer til dine behov, ved at bruge LINAKs produktkonfigurator »

Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
TECHLINE applikationer
Se eksempler på TECHLINE applikationer.
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning. Du er velkommen til at kontakte os.