select
Elektriske aktuatorløsninger til pakkemaskiner

Pakkemaskiner

lineære Aktuatorløsninger til pakkemaskiner

- Fokus på ydeevne og driftsomkostninger

Pålidelig ydeevne med et minimum af driftsstop har den største vigtighed i pakkemaskiner. En pakkemaskine er typisk et af de sidste stop i produktionslinjen på fabriksgulvet, og pakkeprocessen skal udføres hurtigt, præcist og pålideligt.  

Produkterne skal forberedes til forsendelse på en ordentlig måde uden forsinkelse og uden nogen risiko for at skade produkterne. 

TECHLINE® aktuatorsystemer giver en høj kvalitet, vedligeholdelsesfri elektrisk, lineær bevægelse til pakkemaskiner, og de er nemme at installere og integrere i styresystemet. 

Nem integration, simpel styring, elektrisk positionering med hall potentiometer og vedligeholdelsesfri ydeevne betyder kort opsætnings-tid samt hurtig tilpasning til ændringer i indstillingerne.  

Dette resulterer i sidste ende i en høj ydeevne for pakkemaskinen med færre driftsstop, reducerede vedligeholdelsesomkostninger samt en højere fleksibilitet. 

Kombineret med det reducerede energiforbrug i forhold til hydrauliske og pneumatiske løsninger, samt den minimerede risiko for olielækager, gør det aktuatorløsningen til et grønnere og mere omkostningseffektivt alternativ til hydraulik- og pneumatikløsninger i pakkemaskiner.   

I en typisk pakkemaskine kan aktuatorerne tilføre en række egenskaber, såsom:
  • Automatisk åbning/lukning af maskindækkenet 
  • Tilpasning af hastighed og spænding  
  • Tilpasning af forseglingsenheden - justering så det passer til forskellige pakninger
  • Tilpasning af emballerings-rullen 
  • Automatisk højdejustering af laminatoren 

Uanset hvad du vælger til din applikation, kan du vide dig sikker på, at det er bygget og testet til at fungere i hårde miljøer. Din TECHLINE aktuatorløsning løser opgaven uanset hvad. 

Sammenlignet med hydrauliske systemer er TECHLINE elektriske aktuatorløsninger nemme at installere, og der er ikke nogle svage punkter. Ingen slanger, ingen pumper eller risici for miljøskadelige olielækager. Energiforbruget er lavt, og der er stort set ikke brug for vedligehold.   

Kontakt venligst LINAK TECHLINE for specifikationer og endnu flere aktuatorløsninger til pakkemaskiner eller andre applikationer til industriel automation.  

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator der passer bedst til dine behov med LINAK’s
Aktuatorvælger »

Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
TECHLINE applikationer
Se eksempler på TECHLINE applikationer.
Fordele ved lineær aktuatorteknologi
Bevægelse udført af et innovativt elektrisk aktuatorsystem har mange fordele..
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning. Du er velkommen til at kontakte os.