select
Linear Actuator Solutions For Textile Machines

Tekstilmaskiner

LINEæR AkTUATOløsninger til tekstilmaskiner

- Fokus på præcision og effektivitet

Præcis og effektiv præstation er meget essentiel i tekstilmaskiner, så de kan være konkurrencedygtige på prisen, da de opererer i en branche, der generelt konkurrerer på prisen. 

Udover at kunne yde effektivt og en med en ekstrem præcision, skal den grundlæggende produktion på en tekstilmaskine også være så effektiv, simpel og omkostningsbesparende som muligt med simple systemer, som nemt kan installeres og integreres i styresystemerne. 

TECHLINE® aktuatorsystemer giver høj kvalitet, vedligeholdelsesfri elektrisk, lineær bevægelse til tekstilmaskiner, og de er meget nemme at installere og integrere i styresystemer. 

Den nemme integration kombineret med simpel styring, elektronisk positionering med hall potentiometer og vedligeholdelsesfri ydeevne, betyder kort installationstid såvel som en omkostnings-effektiv og pålidelig præstation. Dette resulterer i sidste ende i en hurtigere tekstilmaskineproduktion, hvor der kan forventes færre driftsstop og en højere fleksibilitet. 

Kombineret med det reducerede energiforbrug, som en aktuatorløsning har sammenlignet med eksempelvis en pneumatisk løsning, opnår du et grønnere og mere omkostningseffektivt alternativ ved at bruge en elektrisk, lineær løsning i tekstilmaskinen. 

I den typiske tekstilmaskine, kan aktuatorer udføre en række funktioner, såsom: 
  • Hævning og sænkning af rammen, så der nemt kan placeres en ny tekstilrulle 
  • Justering af rammen sidevejs for at sikre, at tekstilet bliver stablet præcist, hvorved mængden af spild-stof formindskes. 


TECHLINE tilbyder en lang række af fleksible aktuatorsystemer. De har alle billige driftsomkostninger, da de er nemme at installere, har lavt vedligehold og lang levetid. 

Kontakt venligst LINAK TECHLINE for specifikationer og endnu flere aktuatorløsninger til tekstilmaskiner og andre applikationer inden for industriel automation

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKTKONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator, der passer bedst til dine behov med LINAKs
Aktuatorvælger »

Hvad er en lineær aktuator
En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende …
TECHLINE applikationer
Se eksempler på TECHLINE applikationer.
Aktuator test
Ekstrem kulde og varme, hurtige temperaturændringer, eksponering for kemikalier og salt…
Kontakt LINAK
Dialog og samarbejde er den korteste vej til en perfekt løsning. Du er velkommen til at kontakte os.