select
Linear Actuator Solutions For Bar Feeders

stangautomater

LINEÆRE AKTUATORLØSNINGER TIL STANGAUTOMATER

- Fokus på nøjagtighed, kontrol og nem styring 

Med hensyn til stangautomater er det essentielt, at processen kan kontrolleres med stor nøjagtighed og effektivitet, og at styringen er nem og lige til. Stangautomater er typisk en del af en større produktionslinje, og de skal derfor være nøjagtige og driftssikre for at sikre en effektiv produktion med minimal nedetid. 

Foruden at være nem at kontrollere og styre, skal selve stangautomatens produktion også være så effektiv, simpel og omkostningseffektiv som muligt med enkle systemer, som er lette at installere og integrere i kontrolsystemer. 

TECHLINE® aktuator systemer garanterer vedligeholdelsesfri og elektrisk lineær bevægelse af høj kvalitet til stangautomater. Systemerne er meget lette at installere og integrere i kontrolsystemer. Styringen af aktuatorsystemet er også enkel og kontrollen af systemet er let og effektiv.

I sidste ende giver dette en hurtig og effektiv produktion af stangautomater såvel som en let, simpel og driftssikker ydeevne og minimal nedetid i den færdige maskine. 

Kombineret med det lavere energiforbrug sammenlignet med eksempelvis hydrauliske løsninger, er aktuatorløsningen et grønt og omkostningseffektivt alternative til hydraulik i stangautomater.

I en almindelig stangautomat kan aktuatorer udføre en række funktioner såsom:
  • Tilpasning af højde i applikationen
  • Fodring af stænger til maskinen
  • I større maskiner er parallelkørsel muligt i forhold til både højdejustering og fodring


TECHLINE har en velassorteret serie af fleksible aktuatorsystemer, som alle er
omkostningseffektive på grund den nemme installation, det minimale vedligehold
og den lange levetid. 

Kontakt LINAK TECHLINE for specifikationer og yderligere information om flere aktuatorløsninger til stangautomater eller andre industrielle applikationer.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUKT KONFIGURATOR
Find den industrielle aktuator som passer til dine behov med LINAK’s
Aktuator vælger »