select

Automatiseret og Effektiv Gødningsspredning

Aktuatorer fra LINAK er en vigtig komponent i mange applikationer. Dette gælder også inden for præcisionslandbrug, hvor nøjagtig og automatiseret regulering er en forudsætning for at gødningsblandingen spredes korrekt.

Med Econov kan åbne og lukkemekanismen på X40 og X50 reguleres automatisk, og optimeringen af gødningsspredningen sker derfor i real-time.

Ikke mere manuel styring – tid til præcision!

Til dette formal er maskinen forbundet til en sporingsenhed og GPS, som anvendes til lokationsbestemmelse i marken.

Gennem et tæt samarbejde har LINAK og SULKY F&E skabt en fuld automatisering af alle kontrolprocesser i en gødningsspreder. Dette er lykkes ved hjælp af flere integrerede LINAK aktuatorer og en styringsteknologi udviklet af Sulky.

Åbning og lukning for indtag og regulering af gødningsmængden er muliggjort med aktuatorer, som er tilpasset arbejdsmiljøet.


Sulky X40 og X50 gødningssprederne tilhører en produktserie med et integreret Tribord 3Di-system på den højre spredeskive til fjernstyret gødning af kantområder. Ved hjælp af LINAK aktuatorer sørger en særlig mekanisme for, at gødningen spredes korrekt. Løsningen forener således driftssikkerheden og nøjagtigheden i LINAK aktuatorerne med den simple og præcise styring fra Sulky.

Kontakt LINAK TECHLINE for specifikationer og for at høre nærmere om andre aktuatorløsninger til landbrugsapplikationer.