Kontakt os her

Begejstring og personlig effektivitet

Vores virksomhed er afhængig af entusiastiske medarbejdere, der altid er på udkig efter at gøre en forskel for vores kunder, for virksomheden og for sig selv.

Dette omfatter et engagement i effektivitet ved at bruge LEAN i så mange af vores daglige arbejdsprocesser som muligt.

 
Jørgen Sobol, Managing Director, LINAK Schweiz.

Efter mange år på hovedkontoret i Danmark flyttede jeg til Schweiz, hvor jeg fik stillingen som administrerende direktør. Det var fantastisk at komme til et LINAK datterselskab og mærke, hvordan vores værdier også lever der. Det må ikke tages for givet at bringe værdierne til live – de skal selvfølgelig plejes, og det kræver en indsats at holde dem i live.

Vi bruger flere systemer og værktøjer rundt om i verden, og de udgør en stor del af vores fundament, faktisk er det en del af vores DNA at arbejde konsistent. Jeg føler en entusiasme blandt vores medarbejdere. De giver hele tiden input til, hvordan vi kan gøre tingene endnu bedre og hjælpe hinanden med at forbedre os – det handler om best practice og løbende forbedringer.

Jørgen Sobol, Managing Director, LINAK Schweiz.
 
 

3D-print

En mavefornemmelse kan føre til værdifulde aktiver, der gavner hverdagen for mange medarbejdere hos LINAK A/S – og dette er blot ét eksempel. Jakob Svennesen havde en idé om, at interne 3D-printere ville være en måde, hvorpå man kunne opnå større agilitet, fleksibilitet og glade medarbejdere. Tanken bag mavefornemmelsen var at begrænse printprocessen, så i stedet for at bruge underleverandører til printopgaver, kunne vi printe internt med vores egen 3D-printer.

Læs mere

Jakob Svennesen, Corporate Director, EP Mechanics, LINAK A/S
 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os