Kontakt os her

Loyalitet, åbenhed og ærlighed

Vi er loyale over for vores værdier, og vi er loyale over for vores kunder. Hos LINAK® forbliver fortrolige oplysninger fortrolige.

Vi omgås hinanden og vores kunder åbent og ærligt. Hos LINAK er vi åbne og ærlige i alle de forhold, der vedrører vores daglige arbejde. Vi diskuterer vores udfordringer for at finde de bedste løsninger sammen.

 
 

I foråret 1976 blev Hans Jørgen ansat hos LINAK som gulvfejer. Han husker, at det som 15-årig var rart at tjene nogle penge, mens man stadig gik i skole.

Siden fortsatte Hans Jørgen sin rejse med os, hvor han prøvede lidt af hvert.

Læs mere

Hans Jørgen Lorenzen, udviklingsassistent, LINAK A/S
 
 
Lene Borne, Corporate Senior Director, Supply Chain, LINAK A/S

Et par uger efter jeg startede, sagde en kollega "velkommen hjem" til mig, og den sad lige i øjet – fordi jeg har følt mig hjemme fra begyndelsen! Jeg er blevet mødt af kolleger, der ikke kun har været imødekommende og hjælpsomme, men som også har givet mig følelsen af, at de virkelig ønsker, at jeg skal få succes i min nye rolle. Hjælpen kom i alle former: Fra små specifikke ting som at hjælpe mig med at finde vej til et mødelokale eller en kollegas kontor til gode råd og oplysning om uskrevne regler samt invitationer vedrørende samarbejde og introer fra kolleger i andre funktioner og andre LINAK kontorer.
Med den åbenhed, jeg er blevet mødt med, er det ikke noget problem at være "den nye"!
Tak til alle for den varme velkomst!

Lene Borne, Corporate Senior Director, Supply Chain
 
 

Anna Lin var en af de første medarbejdere i LINAK China. Anna har været ansat hos LINAK i 15 år og arbejder i dag som Administration Manager.

Læs mere

Anna Lin, Administration Manager, LINAK Kina
 
 
 
 

9,1 års

anciennitet hos medarbejderne i LINAK globalt

+100

af de nuværende medarbejdere har fejret deres 25 års jubilæum hos LINAK

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os