Kontakt os her

Viljen til forandring

Vi lever i en verden i hurtig forandring. LINAK® har forpligtet sig til altid at være på forkant af markedet.

Vi har fokus på den løbende udvikling for at kunne levere innovative løsninger til kunderne. Derfor er vi altid fleksible og åbne over for nye udfordringer og muligheder.

Rasmus, Ezgi og Søren er blot tre ud af mange LINAK medarbejdere, der har haft chancen og viljen til at rejse tværs over jorden og prøve noget nyt inden for LINAK.

Du kan læse Ezgis og Sørens historier herunder, og i denne video kan du møde Rasmus, der startede som Graduate Trainee på hovedkontoret i Danmark, og som nu har en ledende rolle i LINAK U.S.

 

 
Ezgi Salman, Online Marketing & Marketing Coordinator, LINAK GmbH

Min rejse hos LINAK startede med et dobbelt studieforløb ved det tyske datterselskab, LINAK GmbH, hvor virksomheden støttede min faglige og personlige vækst.

Efter at have afsluttet min Master i Science fik jeg ansvaret for globale projekter på hovedkontoret i Danmark. Vægten på social ansvarlighed blev et centralt fokus.

LINAK er dedikeret til at investere i sine medarbejdere og til at opmuntre deres individuelle udvikling. Vigtig indsigt: At investere i medarbejdere gavner både organisationen og den enkelte medarbejder.

Ezgi Salman, Online marketing & Marketingkoordinator, LINAK GmbH
 
 
Soren Brondum Petersen

Jeg har været hos LINAK i over 30 år, og netop forandringsviljen er en af grundene til, at jeg stadig er her. Både fordi denne kerneværdi har givet mig en række professionelle muligheder personligt, men også fordi LINAK har været stødt voksende, hvilket altid har stillet store krav til konstant forandring. Det har derfor aldrig været kedeligt at være hos LINAK.

Jeg ser forandringsviljen hos LINAK på alle niveauer – lige fra salg til LEAN manufacturing og løbende automatisering. Vi forsøger hele tiden, blandt andet gennem innovation, at hjælpe vores kunder i at differentiere deres produkter for at øge deres konkurrenceevne. For mig bliver forandringsviljen faktisk kun vigtigere, efterhånden som vores kunders forretningsområder udvikler sig og som konkurrencen øges.

Søren Brøndum Petersen, Administrerende Direktør samt Regional Vice President, Europe North Sales.
 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os