Arrangement

Alihankinta 2019

Dato(er)

24-26 september 2019

Sted

Tampere Exhibition and Sports Centre, Tammerfors, Finland

Stand

Stand 300 (hal D)

Segment

DESKLINE, TECHLINE

Arrangeret af

LINAK OY

Omkring 20.000 eksperter, beslutningstagere og andre branchefolk fra industrien mødes på den årlige Alihankinta Trade Fair i Tammerfors i Finland, som er den førende industrimesse for branchen i Finland.

LINAK deltager igen i år, og vi glæder os til at vise vores kunder og andre besøgende, hvordan driftsikker elektrisk aktuatorteknologi markant forbedrer tungt maskineri til byggeri, landbrug og mobilt landbrug samt til forskellige former for industriel automatisering og energiløsninger. 

Vi viser eksempler på, hvordan IC aktuatorteknologi kan integreres med de mest avancerede styringssystemer i fremragende automatiseringsløsninger. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og vi tilbyder ergonomiske løsninger til industrien. Kom og hør mere om, hvordan moderne aktuatorteknologi giver øget effektivitet og bedre sundhed og skaber motivation blandt medarbejderne med en miljøvenlig løsning.

Besøg os på stand 300 (hal D) - vi demonstrerer, hvor let LINAK løsningerne kan integreres, og de mange fordele ved en elektrisk løsning. 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.