Arrangement

WATER KOREA 2020

Dato(er)

08-10 september 2020

Sted

KINTEX, Goyang-si, Gyeonggi-do

Stand

C9-C10

Segment

TECHLINE

Arrangeret af

LINAK Korea Ltd.

WATER KOREA er den største og vigtigste branchemesse for vandforsyning og spildevandshåndtering i Republikken Korea. Siden 2002 har et stigende antal branchefolk deltaget i seminarer, konferencer og udstillingen om vandbehandling og udstyr til rensningsanlæg og kloaksystemer.

Messen afholdes over fem dage, og det er en oplagt anledning for både virksomheder, myndigheder, studerende og uddannelsesinstitutioner til at mødes og drøfte de fremtidige krav til både mandskab og teknologi. Den er samtidig en oplagt anledning til at møde virksomheder som LINAK, der fremstiller udstyr og avanceret teknologi til vandforsyningssektoren og rensningsanlæg.

Forringelser af infrastrukturen medfører øgede driftsomkostninger, og på udstillingen kan du se en lang række af de nye intelligente løsninger baseret på avanceret og banebrydende teknologi. LINAK finder du på stand (C9-C10), og her kan du for eksempel se, hvordan skydeventilernes funktion kan optimeres med den lineære aktuator, LA36. Her kan du se, at LINAK® systemerne er ekstremt enkle at implementere, kræver ingen vedligehold og er mere driftssikre og mindre omkostningstunge, samt at integration af ventilautomatisering med elektriske aktuatorer forbedrer styringen af anlægget generelt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på WATER KOREA 2020 og drøfte forskellige ideer med dig.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.