Borde

Kontorborde

LINAK aktuatorsystemer til højdejusterbare kontorborde giver en optimal ergonomi.

Se video
Kontorborde

Aktuatorsystemer til kontorborde

I flere og flere jobs sidder medarbejdere lang tid ved et skrivebord. Med øget fokus på korrekt ergonomi er mange virksomheder på udkig efter hæve-sænkeborde. Nye arbejdsformer og kontorindretninger gør samtidig, at flere medarbejdere deler samme bord i løbet af en arbejdsdag. LINAK tilbyder et bredt udvalg af aktuatorsystemer til kontorborde. Fælles for alle systemerne er, at de giver en lang række fordele.

  • Driftssikre og innovative aktuatorsystemer
  • Miljøvenlige løsninger, der er lette at installere
  • En global partner med over 30 års erfaring

Undersøgelser viser, at helt op til 95% af alle tilfælde af rygproblemer skyldes inaktivitet. Samtidig sættes den fysisk inaktive livsstil i forbindelse med hjerte-karsygdomme, diabetes og generel træthed blandt kontormedarbejdere, og virksomhederne har stort fokus på at bryde de uhensigtsmæssige mønstre. Behovet for at bringe bevægelse ind i hverdagen og efterspørgslen efter ergonomisk indretning af arbejdspladserne stiger. Moderne elektriske aktuatorsystemer og løsninger giver mulighed for optimal og fleksibel indstilling af kontorborde, og de intelligente løsninger kan minde medarbejderne om at skifte arbejdsstilling regelmæssigt for at passe på helbredet og opretholde produktiviteten.

Driftssikre og innovative aktuatorløsninger
Alle produkter fra LINAK bliver testet grundigt, før de forlader fabrikken. Vores omfattende testprogram sikrer, at produkterne er driftssikre og har en lang levetid med minimalt eller slet intet vedligehold. Vores avancerede fabrikker både i Europa og USA sikrer en ensartet høj kvalitet. Samtidig arbejder LINAKs eksperter hele tiden på at udfordre standarderne og hæve overliggeren ved at indføre innovative nye funktioner såsom PIEZO™ kollisionssikring  og Desk Control™ Apps.

Miljøvenlig løsning, der er let at installere
De fleste systemer til kontorborde fra LINAK er PVC-free™. Vores kontrolbokse leveres med ZERO™ technology som standard – og det betyder, at strømforbruget ved standby er under 0,1W. Vi passer på miljøet - både globalt og lokalt. Alle dele i en LINAK løsning er designet, så de passer sammen, og det gør løsningerne meget enkle at samle. Det kalder vi Plug & Play™. Det ekstremt intuitive LINAK Kick & Click™ system gør opgaven endnu lettere. 

En global partner med over 30 års erfaring
Et kontorbord skal både være funktionelt og elegant. LINAK tilbyder et bredt produktprogram, der kan indpasses i selv det mest avancerede møbeldesign. LINAK har over 30 års erfaring med produktion af elektriske lineære aktuatorer, og vi lægger altid stor vægt på at lytte til vores kunder og hente inspiration fra dem. Vi er globalt repræsenteret, og LINAK support er altid at finde lige i nærheden.
Læs mere
Systemer til kontorborde
Lancering af Desk Frame 1 play-icon

Lancering af Desk Frame 1

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovativ metode til samling af kontorborde

LINAK DESKLINE avanceret produktion play-icon

LINAK DESKLINE avanceret produktion

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Filer

Desk Frame 1 brochure

Oplev LINAK konceptet ‘Desk Frame 1’ - en komplet stelløsning til højdejusterbare kontorborde - alt du behøver for at bygge dit hæve-/sænkebord. Løsningen består af tre elementer: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (indeholdende søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og DL Fødder.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Fokus på skriveborde

Kontorborde med elektrisk justering passer til dynamiske arbejdspladser og fremtidens arbejdsformer.

"Move" brochure

Et lille hæfte om, hvorfor det er en god ide at bruge et hæve-sænkebord.

PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring

Med PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring får dit bord en lang levetid. Læs mere om de situationer, hvor du sætter pris på at have PIEZO på dit bord.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Miljøvenlige kriterier - PVC-frie produkter

Der er alternativer til materialer, der indeholder PVC. Læs om, hvorfor vi har indført miljøvenlige kriterier og tilbyder PVC-frie løsninger.

Bliv mobil

Gør udstyret mobilt med BA001 batteripakke. Læs mere om mobile løsninger i brochuren.

Løsninger til borde

LINAK tilbyder trinløs og støjsvag højdejustering af forskellige typer af kontorborde og arbejdsstationer - både som separate løftesøjler og som komplette stelløsninger.

Læs mere

Systemer til kontorborde

Kontorborde fås i mange former og størrelser. Nogle er designet med to ben, andre med tre ben. Nogle med rektangulære søjler, andre med ovale eller runde søjler. Vi tilbyder flere systemer til kontorborde - uanset designet. Tre af de populære systemer er: integrerede søjler, søjler med motorhus og indbyggede aktuatorer.

Videoer om kontorborde

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til kontorborde. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

6 gode tips fra LINAK til bedre ergonomi i arbejdsdagen play-icon

6 gode tips fra LINAK til bedre ergonomi i arbejdsdagen

Regelmæssig motion er ikke nok play-icon

Regelmæssig motion er ikke nok

Rejs dig op for din sundhed play-icon

Rejs dig op for din sundhed

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.