Kontakt os her
Borde

Kontorborde

LINAK aktuatorsystemer til højdejusterbare kontorborde giver en optimal ergonomi.

Kontorborde

Aktuatorsystemer til kontorborde

I flere og flere jobs sidder medarbejdere lang tid ved et skrivebord. Med øget fokus på korrekt ergonomi er mange virksomheder på udkig efter hæve-sænkeborde. Nye arbejdsformer og kontorindretninger gør samtidig, at flere medarbejdere deler samme bord i løbet af en arbejdsdag. LINAK tilbyder et bredt udvalg af aktuatorsystemer til kontorborde. Fælles for alle systemerne er, at de giver en lang række fordele.

  • Driftssikre og innovative aktuatorsystemer
  • Miljøvenlige løsninger, der er lette at installere
  • En global partner med over 30 års erfaring

Undersøgelser viser, at helt op til 95% af alle tilfælde af rygproblemer skyldes inaktivitet. Samtidig sættes den fysisk inaktive livsstil i forbindelse med hjerte-karsygdomme, diabetes og generel træthed blandt kontormedarbejdere, og virksomhederne har stort fokus på at bryde de uhensigtsmæssige mønstre. Behovet for at bringe bevægelse ind i hverdagen og efterspørgslen efter ergonomisk indretning af arbejdspladserne stiger. Moderne elektriske aktuatorsystemer og løsninger giver mulighed for optimal og fleksibel indstilling af kontorborde, og de intelligente løsninger kan minde medarbejderne om at skifte arbejdsstilling regelmæssigt for at passe på helbredet og opretholde produktiviteten.

Driftssikre og innovative aktuatorløsninger
Alle produkter fra LINAK bliver testet grundigt, før de forlader fabrikken. Vores omfattende testprogram sikrer, at produkterne er driftssikre og har en lang levetid med minimalt eller slet intet vedligehold. Vores avancerede fabrikker både i Europa og USA sikrer en ensartet høj kvalitet. Samtidig arbejder LINAKs eksperter hele tiden på at udfordre standarderne og hæve overliggeren ved at indføre innovative nye funktioner såsom PIEZO™ kollisionssikring  og Desk Control™ Apps.

Miljøvenlig løsning, der er let at installere
De fleste systemer til kontorborde fra LINAK er PVC-free™. Vores kontrolbokse leveres med ZERO™ technology som standard – og det betyder, at strømforbruget ved standby er under 0,1W. Vi passer på miljøet - både globalt og lokalt. Alle dele i en LINAK løsning er designet, så de passer sammen, og det gør løsningerne meget enkle at samle. Det kalder vi Plug & Play™. Det ekstremt intuitive LINAK Kick & Click™ system gør opgaven endnu lettere. 

En global partner med over 30 års erfaring
Et kontorbord skal både være funktionelt og elegant. LINAK tilbyder et bredt produktprogram, der kan indpasses i selv det mest avancerede møbeldesign. LINAK har over 30 års erfaring med produktion af elektriske lineære aktuatorer, og vi lægger altid stor vægt på at lytte til vores kunder og hente inspiration fra dem. Vi er globalt repræsenteret, og LINAK support er altid at finde lige i nærheden.
Læs mere
Systemer til kontorborde

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Lancering af Desk Frame 1 play-icon

Lancering af Desk Frame 1

Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning play-icon

Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning

play-icon

DPG bordbetjeninger – designet til at skabe adfærd

play-icon

Brug dit hæve-/sænkebord bedre med Desk Control App

Kontormedarbejder, der står ved et højdejusterbart bord udstyret med 3-trins LINAK High-speed løftesøjle play-icon

DL PLUS™ High-speed løftesøjler

DL PLUS - stilrent design til løftesøjler play-icon

DL PLUS: Løftesøjler i stilrent design

Kvinde står ved et hæve-/sænkebord med LINAK produkter. play-icon

Bedre sundhed med hæve-/sænkeborde

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovativ metode til samling af kontorborde

Desk Sensor 1 kollisionssikringsenhed play-icon

Desk Sensor 1 anti-kollisionsenhed

Filer

Desk Frame 1 brochure

Oplev LINAK konceptet ‘Desk Frame 1’ - en komplet stelløsning til højdejusterbare kontorborde - alt du behøver for at bygge dit hæve-/sænkebord. Løsningen består af tre elementer: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (indeholdende søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og DL Fødder.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

MOVE – Derfor gør hæve-/sænkeborde arbejdsdagen mere effektiv

Opnå et lavere sygefravær, og indret et moderne kontormiljø med elektriske hæve-/sænkeborde. En lønsom investering for både arbejdsgiver og medarbejdere.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Anti-kollisionsløsninger til kontorborde

Beskyt dit elektriske hæve-/sænkebord mod potentielle skader, både når det kører op og ned. Bliv klogere på anti-kollisionsløsningerne fra LINAK.

Løsninger til borde

LINAK tilbyder trinløs og støjsvag elektrisk højdejustering af forskellige typer af kontorborde og arbejdsstationer - både som separate løftesøjler og som komplette stelløsninger.

Læs mere

Systemer til kontorborde

Kontorborde fås i mange former og størrelser. Nogle er designet med to ben, andre med tre ben. Nogle med rektangulære søjler, andre med ovale eller runde søjler. Vi tilbyder flere systemer til kontorborde - uanset designet. To af de populære systemer er: Inline løftesøjler og løftesøjler med motorhus.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os