Kontakt os her
Hospitaler

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og personløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Aktuatorsystemer til hospitalsudstyr

Vores gennemsnitlige levetid stiger. Det betyder, at et stigende antal mennesker rammes af livsstilssygdomme i alderdommen. Samtidig ses et stigende antal overvægtige, og mange faktorer lægger øget pres på sundhedspersonalet. Plejeudstyr med indbyggede aktuatorsystemer fra LINAK kan sikre patienterne en bedre komfort og personalet mere ergonomisk korrekte arbejdsforhold, og som producent kan du tilbyde dine kunder avanceret udstyr med mange fordele.

  • Testede produkter, der overholder de internationale lægemiddelstandarder
  • Global LINAK salgsorganisation og support
  • Intelligente plejeløsninger med fremtidens teknologi

Med færre hænder til flere patienter er det nødvendigt at tænke kreativt om fremtiden. Hospitalerne har brug for avancerede ergonomiske løsninger, så personalet kan bruge mest mulig tid på pleje af patienterne. LINAK aktuatorsystemer gør det muligt trinløst at justere personløftere, højden på behandlingslejer og -borde og ben og ryglæn på hospitalssenge. Personalet undgår de tunge løft og får frigjort tid til patientpleje, når patienterne selv kan indstille udstyret.

Testede og certificerede aktuatorsystemer
Udstyr til sundhedssektoren skal være ekstremt holdbart. Sikkerheden er helt afgørende, og materialerne skal kunne tåle grundig vask med stærke rengøringsmidler. Senge og personløftere skal kunne håndtere tunge patienter, som samtidig forventer en god komfort. Alle LINAK produkter gennemgår en række grundige test, så vi sikrer, at de overholder de internationale lægemiddelstandarder.

Hjælp og kvalificeret support lige i nærheden
Vi har afdelinger i over 30 lande, så LINAK er altid lige i nærheden. Vi er altid klar med hurtig support, og vi har et indgående kendskab til de lokale markeder. Vi har som mål at være jeres foretrukne leverandør, der hurtigt skaber overblik over jeres behov og leverer udstyr, der altid fungerer optimalt.

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge play-icon

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Filer

Fokus på bårer og sengevogne

Fuld funktionalitet, batterikraft og komfort i mobile applikationer. LINAK leverer systemløsninger til bårer, sengevogne og andet mobilt udstyr.

Fokus på lejer og borde

Fleksibel funktion og bedre ergonomi er vigtige parametre ved brug af undersøgelses- og behandlingsbrikse.

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Justerbare aktuatorløsninger til moderne sundhedspleje. Opgrader dit analoge aktuatorsystem - og nyd godt af de mange fordele med OpenBus™

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os