Kontakt os her
Hospital

Operationsborde og -stole

LINAK aktuatorsystemerne sikrer den nødvendige præcision, kraft og antal kanaler til alle typer justerbare borde og stole til hospitalernes operationsstuer.

Operationsborde og -stole

Aktuatorløsninger til operationsborde og -stole

Operationer og kirurgiske indgreb generelt bliver mere og mere avancerede, og overalt i verden har kirurgerne brug for justerbart hospitalsudstyr, der er stærkere, mere præcist, hurtigere at indstille og lettere at betjene. Det stiller naturligvis også øgede krav til den løsning, der skal sørge for bevægelsen. Når du vælger den rette elektriske aktuatorløsning, får du et system, der giver en række fordele:

  • Avanceret hukommelsesfunktion letter indstillingen
  • Fleksibel ledningsføring, optimeret design og enkel rengøring
  • Kompakt design og enkel højdejustering giver bedre arbejdsstillinger

Uanset om sundhedspersonalet arbejder ved et stationært bord på operationsstuen eller ved en mobil operationsstol, kræver det optimal ergonomi for at udføre arbejdet korrekt. Ekstra kraft og glidende løft og placering af tunge patienter er lige så vigtigt som avancerede bevægelsesmønstre, når man skal sikre, at kirurgen har optimal adgang, og patienten samtidig tilbydes den optimale komfort.  

 

Stabilt design og enkel indstilling med hukommelsesfunktion
LINAK aktuatorsystemer er designet til at løfte tunge emner. Vores løftesøjler har en høj bøjebevægelse og er meget driftssikre, og de gennemgår grundige test, så vi sikrer, at de overholder alle krav ifølge internationale lægemiddelstandarder. LINAK kontrolbokse er forberedt til komplekse bevægelsesmønstre og giver samtidig forskellige hukommelsesmuligheder, så justering kan foretages enkelt og hurtigt. 

Fleksibelt design med mange muligheder
Uanset om du skal bruge en enkel opsætning med få aktuatorer eller en avanceret multifunktionel løsning til et operationsbord med flere aktuatorer og komplekse bevægelsesmønstre, har LINAK løsningen i det brede udvalg. Med LINAK CO-Link™ kan du for eksempel fordoble antallet af aktuatorer, og vores kontrolbokse leveres med fleksibel ledningsføring, som sikrer dig et generelt højt sikkerhedsniveau.

Optimale arbejdsstillinger med en kompakt designet løsning
Gennem mere end 30 år har LINAK designet aktuatorer til sundhedsapplikationer, og vi arbejder hele tiden med at optimere designet. Det kompakte, indbyggede design er med til at sikre en bedre ergonomi, så kirurger og andet personale kan anbringe patienten præcist og samtidig arbejde effektivt under indgrebet.

 
Læs mere
BL1 - CO61 - HD80

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft play-icon

Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft

LC3 play-icon

Unik lydkvalitet med den stærke løftesøjle LC3

LA40 video play-icon

LA40

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

LC3-løftesøjlen sætter standarden for vertikale løft

Den er støjsvag, kraftig og øger sikkerheden på avanceret medicinsk udstyr, f.eks. operationsborde, operationsstole og røntgenudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Aktuatorsystemer til operationsborde

Løftekraft, præcision og glidende bevægelse til avanceret operationsudstyr

LINAK IPX6 Washable DURA™ BROCHURE

Vaskbarhed er et krav i moderne sundhedspleje. LINAK IPX6 Washable DURA™ til justerbart hospitals- og plejeudstyr – en ny standard for vaskbarhed.

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og personløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Læs mere
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os