Komfortmøbler

Elevationssenge

Med LINAK aktuatorsystemer kan producenterne tilbyde et bredt sortiment af trinløse justeringsløsninger til elevationssenge med motor.

Se video
Elevationssenge

Elektriske aktuatorsystemer til alle typer elevationssenge

Vi er blevet mere opmærksomme på, hvor vigtig en god søvn er for vores sundhed, og derfor har avancerede elevationssenge vundet indpas på markedet gennem de seneste årtier. Forbrugerne investerer i kvalitetsmøbler - og sengen er blevet et vigtigt møbel i boligen, hvor man læser bøger, ser tv og sover.

Med LINAK løsninger får du:

  • Et bredt udvalg af produkter til alle typer senge
  • Driftsikre, stærke og støjsvage systemer
  • Energieffektive  og miljøvenlige aktuatorer 

Elevationssenge er et godt valg, hvis man har rygproblemer. Nogle modeller har indbygget massagefunktion, der kan løsne spændinger i musklerne og give en bedre søvnkvalitet - eller ganske enkelt bare velvære og komfort. Med diskret lys under sengen  er det lettere at finde ud på badeværelset om natten - endnu en mulighed for ekstra tilbehør. LINAK aktuatorsystemer tilbyder hele viften - også trådløs betjening via fjernbetjening eller app til tablet og smartphone.

En samarbejdspartner med et bredt sortiment og årelang erfaring
Uanset om du foretrækker dobbeltaktuatorløsninger eller systemer baseret på lineære aktuatorer og en kontrolboks, har vi den rette løsning til dig. Med over 30 års målrettet udviklingsarbejde har LINAK det bredeste sortiment af testede og godkendte produkter. I dag er løsningerne lette at integrere i sengens design, og de er intuitive at bruge. 

Alle vores aktuatorløsninger gennemgår omfattende test
Holdbarhed er en nøgleparameter, når du vælger LINAK aktuatorer til dine elevationssenge. En lang række grundige test er forbrugernes garanti for at få en driftsikker løsning med lang levetid. Samtidig får de et støjsvagt produkt. Vores test sikrer også, at aktuatorerne har den løftekapacitet, der skal til for at fungere perfekt ved tungere løft.

Kraftige og energibesparende systemer
Der er stor efterspørgsel efter energibesparende løsninger med nul strømforbrug ved standby, og her er vores LINAK® ZERO™ Technology det oplagte valg. De fleste dele i et LINAK system er PVC-fri, og dermed er det de mest miljøvenlige systemer på markedet.
 
Læs mere
Systemer til elevationssenge

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boxmadrasser og senge med lamelbund.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Løsninger til komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger sørger for, at elevationssenge, lænestole, sofaer og andre komfortmøbler kan reguleres glidende og behageligt.

Læs mere

Videoer om elevationssenge

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til elevationssenge. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til elevationssenge play-icon

Kraftige CBH single aktuatorsystemer til komfortsenge

LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

LINAK - produktion i verdensklasse play-icon

LINAK - produktion i verdensklasse

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.