Kontakt os her
Komfortmøbler

Elevationssenge

Med LINAK aktuatorsystemer kan producenterne tilbyde et bredt sortiment af trinløse justeringsløsninger til elevationssenge med motor.

Se video
Elevationssenge

Besøg vores virtuelle showroom

Er du nysgerrig på, hvordan aktuatorløsninger kan bringe komfortmøbler, andre boligapplikationer og skriveborde i bevægelse?

Udforsk nu

Elektriske aktuatorsystemer til alle typer elevationssenge

Vi er blevet mere opmærksomme på, hvor vigtig en god søvn er for vores sundhed, og derfor har avancerede elevationssenge vundet indpas på markedet gennem de seneste årtier. Forbrugerne investerer i kvalitetsmøbler - og sengen er blevet et vigtigt møbel i boligen, hvor man læser bøger, ser tv og sover.

Med LINAK løsninger får du:

  • Et bredt udvalg af produkter til alle typer senge
  • Driftsikre, stærke og støjsvage systemer
  • Energieffektive  og miljøvenlige aktuatorer 

Elevationssenge er et godt valg, hvis man har rygproblemer. Nogle modeller har indbygget massagefunktion, der kan løsne spændinger i musklerne og give en bedre søvnkvalitet - eller ganske enkelt bare velvære og komfort. Med diskret lys under sengen  er det lettere at finde ud på badeværelset om natten - endnu en mulighed for ekstra tilbehør. LINAK aktuatorsystemer tilbyder hele viften - også trådløs betjening via fjernbetjening eller app til tablet og smartphone.

En samarbejdspartner med et bredt sortiment og årelang erfaring
Uanset om du foretrækker dobbeltaktuatorløsninger eller systemer baseret på lineære aktuatorer og en kontrolboks, har vi den rette løsning til dig. Med over 30 års målrettet udviklingsarbejde har LINAK det bredeste sortiment af testede og godkendte produkter. I dag er løsningerne lette at integrere i sengens design, og de er intuitive at bruge. 

Alle vores aktuatorløsninger gennemgår omfattende test
Holdbarhed er en nøgleparameter, når du vælger LINAK aktuatorer til dine elevationssenge. En lang række grundige test er forbrugernes garanti for at få en driftsikker løsning med lang levetid. Samtidig får de et støjsvagt produkt. Vores test sikrer også, at aktuatorerne har den løftekapacitet, der skal til for at fungere perfekt ved tungere løft.

Kraftige og energibesparende systemer
Der er stor efterspørgsel efter energibesparende løsninger med nul strømforbrug ved standby, og her er vores LINAK® ZERO™ Technology det oplagte valg. De fleste dele i et LINAK system er PVC-fri, og dermed er det de mest miljøvenlige systemer på markedet.

Læs mere
Systemer til elevationssenge

Filer

HOMELINE produktoversigt

Udvalget af TWINDRIVE systemer med lavt støjniveau og kompakte mål til indbygning i både boxmadrasser og senge med lamelbund.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Digital styring af elevationssenge - indstil sengen via mobilen

Brug en app som en ny og anderledes trådløs håndbetjening. Læs mere i brochuren om, hvad LINAK Bed Control App kan bruges til. Du kan også læse mere om, hvordan Bed Control App kan tilpasses til dit brand, og hvordan LINAK Software Development Kit kan bruges til at skræddersy appen til dine ønsker.

Hvorfor skal du vælge en elevationsseng

Her kommer de seks vigtigste grunde til at vælge en elevationsseng, uanset hvor gammel du er. Den ekstra fleksibilitet, du får med en elevationsseng, giver en langt bedre komfort i mange situationer.

Anvendelser til komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger sørger for, at elevationssenge, lænestole, sofaer og andre komfortmøbler kan justeres behageligt.

Læs mere

Videoer om elevationssenge

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til elevationssenge. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.