Kontakt os her
Komfortmøbler

Elevationssenge

Med LINAK aktuatorsystemer kan producenterne tilbyde et bredt sortiment af trinløse justeringsløsninger til elevationssenge med motor.

Elevationssenge

Elektriske aktuatorsystemer til alle typer elevationssenge

Vi er blevet mere opmærksomme på, hvor vigtig en god søvn er for vores sundhed, og derfor har avancerede elevationssenge vundet indpas på markedet gennem de seneste årtier. Forbrugerne investerer i kvalitetsmøbler – og elevationssengen er blevet et vigtigt møbel i boligen, hvor man læser bøger, ser tv og sover.

Med LINAK løsninger får du:

  • Et bredt udvalg af produkter til alle typer senge – både lamelbunde og boksmadrasser
  • Driftsikre, stærke og støjsvage systemer
  • Energieffektive aktuatorer 

Justerbare komfortsenge giver optimal støtte til den ømme ryg. Nogle modeller har indbygget massagefunktion, der kan løsne spændinger i musklerne og give en bedre søvnkvalitet - eller ganske enkelt bare velvære og komfort. Med diskret lys under sengen er det lettere at finde ud på badeværelset om natten – endnu en mulighed for ekstra tilbehør. LINAK aktuatorsystemer tilbyder hele viften – herunder trådløs betjening via fjernbetjening, stemmekontrol til senge og en app til tablet eller smartphone.

Få gavn af en erfaren samarbejdspartner med mange løsninger
Uanset om du foretrækker dobbeltaktuatorløsninger eller systemer baseret på lineære aktuatorer, har vi den rette løsning til dig. Med over 30 års løbende udvikling har LINAK en bred portefølje af gennemprøvede og godkendte produkter. I dag er løsningerne lette at integrere i sengens design, og de er intuitive at bruge. Det har ingen betydning, om det er en lamelbund eller en boksmadras – vi har systemer til begge typer.

Vi tilbyder kun gennemtestede aktuatorløsninger
Når du vælger en aktuator fra LINAK til din elevationsseng, viser du, at du prioriterer kvalitet. En lang række grundige test er forbrugernes garanti for at få en driftsikker løsning med lang levetid. Samtidig får de et støjsvagt produkt.

Kraftige og energibesparende systemer
Der er stigende efterspørgsel efter energibesparende løsninger med nul strømforbrug ved standby, og her viser LINAK® ZERO™ technology vejen. De fleste dele i et LINAK system er PVC-fri, og dermed er det de mest miljøvenlige systemer på markedet.

Læs mere
Systemer til elevationssenge

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Filer

HOMELINE produktoversigt

Se udvalget af HOMELINE systemer og produkter til både justerbare senge og lænestole.

Digital styring af elevationssenge - indstil sengen via mobilen

Brug en app som en ny og anderledes trådløs håndbetjening. Læs mere i brochuren om, hvad LINAK Bed Control App kan bruges til. Du kan også læse mere om, hvordan Bed Control App kan tilpasses til dit brand, og hvordan LINAK Software Development Kit kan bruges til at skræddersy appen til dine ønsker.

Bedre komfort

LINAK er specialister i aktuatorsystemer til komfortsenge, der er sikre og pålidelige og fungerer dag ud og dag ind. TWINDRIVE systemet er udviklet specielt til sengeproducenter.

Hvorfor skal du vælge en elevationsseng?

Her kommer de seks vigtigste grunde til at vælge en elevationsseng, uanset hvor gammel du er. Den ekstra fleksibilitet, du får med en elevationsseng, giver en langt bedre komfort i mange situationer.

Anvendelser til komfortmøbler

LINAK aktuatorløsninger sørger for, at elevationssenge, lænestole, sofaer og andre komfortmøbler kan justeres behageligt.

Læs mere

Videoer om elevationssenge

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til elevationssenge. Du kan hente en masse inspiration i vores videoer.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – den næste generation af dobbeltaktuatorsystemer

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os