Kontakt os her
Materialehåndtering

Løsninger til cobot palletering

Gør palleteringsprocessen hurtigere og enklere med elektriske løftesøjler. ELEVATE™ er vores løftesøjle til cobot palletering, som udvider rækkevidden for din cobot og øger både hastigheden og fleksibiliteten. ELEVATE anvender vores kraftfulde LC3 IC.

ELEVATE™ løftesøjle til cobot palletering

Løftesøjler udvider rækkevidden for cobot palletering

Cobot palleteringsløsninger er værdifulde løsninger til materialehåndtering, da de frigør dine medarbejdere fra monotone og fysisk krævende opgaver.

Men kollaborative robotter med begrænset rækkevidde kan ikke stable kasser over en vis højde.

LINAK® ELEVATE løftesøjlen gør det muligt også at palletere i højden. Cobotten kan hæves eller sænkes under palletering for at opnå den mest fordelagtige position. Det er også økonomisk rentabelt at øge en cobots arbejdsområde med søjlen som 7. akse.

ELEVATE tager din palletering til næste niveau, idet den er:

  • Hurtig: Lastuafhængig hastighed op til 100 mm/sek. og med mulighed for samtidig kørsel
  • Fleksibel: Integreret styring med digitale og analoge I/O-optioner eller Modbus TCP/IP
  • Robust: Lav afbøjning ved 100 kg last og op til 1400 Nm dynamisk bøjningsmoment
 

ELEVATE er en løftesøjle, der er nem at installere, og som er designet til cobot palletering. Forskellige monteringsplader gør den kompatibel med en lang række cobot-modeller. Du kan vælge mellem forskellige kommunikationsinterfaces til styring af den elektriske løftesøjle med dit palleteringssystem: Digitale og analoge I/O-optioner (ELEVATE Easy og ELEVATE Pro) eller Modbus TCP/IP (ELEVATE Modbus).

ELEVATE fås med tilbehør, der gør integrationen nem. Tilbehørssæt inkluderer monteringsplader og kabler. Derudover fås specifik cobot driver software og komponenter såsom en URCap til cobotter fra Universal Robots og TMFlow til OMRON TM cobotter. Brug ELEVATE sammen med dine foretrukne komponenter til strømforsyning og sikkerhedsrelæer.

Vil du vide mere om den elektriske løftesøjle? ELEVATE anvender vores kraftfulde LC3 IC.

 
Vil du vide mere? Kontakt os
 

Hurtigere end nogensinde før

ELEVATE booster din palleteringsløsning, så den matcher cyklustiden på din produktionslinje. ELEVATE hastigheden på 100 mm/sek. kombineret med fordelen ved at køre cobotten og løftesøjlen samtidigt kan få din cobot til at ramme målet til tiden. Den elektriske løftesøjle kører jævnt, og den køres helt ud på mindre end 10 sekunder. Du kan regne med en konstant høj hastighed med en last på op til 100 kg, hvilket giver stabling af paller en helt ny dimension.

 

Fleksibilitet og enkelhed

ELEVATE har integreret styring samt et kompakt design og reduceret kompleksitet. Data fra flere af de tilgængelige interfaces gør det nemt at anvende, fejlfinde, diagnosticere og optimere.

Løftesøjlen kommer med: ELEVATE Easy, ELEVATE Pro eller ELEVATE Modbus. Du får fuld fleksibilitet med forskellige styringsmuligheder. Afhængigt af dine behov kan du endda vælge positionering og justerbar hastighed.

  • ELEVATE Easy hæver eller sænker cobotten helt. Interfacet bruger kun fire digitale I/O-porte: To signaler til styring af indkøring/udkøring og to signaler til feedback ved afslutningen af bevægelsen.
  • ELEVATE Pro er hastighedsstyret af et analogt 4-20 mA signal. Positionsfeedback leveres af encoder-signaler. Dette gør det muligt at hæve cobotten til en hvilken som helst position.
  • ELEVATE Modbus styres via Ethernet Modbus TCP/IP. Målpositioner kan sendes direkte til søjlen. Flere indstillinger, f.eks. hastighed og acceleration, kan ændres. Feedbackoplysninger som f.eks. position, status og fejl gives.
 

Robust og holdbar

En solid og stabil løftesøjle er perfekt til at modstå cobottens dynamik. Resultatet er en præcis palletering helt op til de øverste lag.

Med soft-start og -stop kan du opnå problemfri drift og dermed undgå unødvendige vibrationer i hele systemet. Dette forlænger løftesøjlens levetid sammen med den børsteløse motor, der også giver præcis positionering (+/- 1,5 mm).

ELEVATE giver din cobot palleteringsløsning en ny dimension i forhold til pålidelighed og ydeevne.

Hvis du har andre krav, kan du kontakte os, og hvis du vil vide mere om vores løsninger til automatisering af materialehåndtering og produktion, kan du læse mere her.

Læs mere
ELEVATE™ logo
 
 

Cobot driver software

 

Kombiner Universal Robots cobotter med ELEVATE ved hjælp af URCap.

Universal Robots Certificeret logoDownload

Kombiner OMRON TM cobotter med ELEVATE ved at bruge ELEVATE-komponenterne til TMFlow.

OMROM logoDownload
 
 
 

Styr ELEVATE™ med Pally URCap, eller brug MyRobot.cloud til at simulere din palleteringsløsning.

Pally og MyRobot.cloud logoerLæs mere
 

Filer

Brugervejledning til ELEVATE™ - LC3 IC

Brugervejledningen forklarer, hvordan du installerer, bruger og vedligeholder din ELEVATE løftesøjle.

Brugervejledning til Modbus TCP/IP

Denne brugervejledning forklarer dig om funktionaliteten i vores Modbus TCP/IP interface.

ELEVATE™ Quick guide Universal Robots

Læs mere om, hvordan du opsætter ELEVATE med Universal Robots.

ELEVATE™ Quick start guide til OMRON™ cobots

Læs mere om, hvordan du opsætter ELEVATE med Omron TM cobots.

Oversigt over ELEVATE kits

Se, hvad vores tre ELEVATE kits til UR, Doosan/Omron og Basic indeholder.

Løsninger til materiel håndtering

Elektriske aktuatorer og søjler til intelligente og driftssikre løfteløsninger til automatiserede lagre og produktion.

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os