Kontakt os her
Sundhedspleje

Løsninger til plejeudstyr

Med en LINAK aktuatorløsning kan personløftere og forskellige typer plejesenge justeres trinløst og udstyres med ekstra funktioner såsom Under Bed Light, WET Sensor og Automatic Nurse Call.

Aktuatorløsninger til plejesektoren

Vores forventede gennemsnitsalder stiger, og dermed øges også behovet for ældrepleje. Moderne hospitaler er underlagt effektiviseringskrav, og fokus rettes mod de patienter, der kræver øjeblikkelig behandling. Ambulant behandling og behandling i hjemmet bliver mere og mere almindeligt, og det kræver intelligente løsninger, så patienterne føler sig i gode hænder, og personalet får frigjort tid til den egentlige plejeopgave. LINAK aktuatorsystemer giver en række fordele på mange anvendelsesområder:

  • Sikre og grundigt testede aktuatorsystemer
  • Indbygget intelligens til specialfunktioner
  • Driftsikre systemer udviklet på baggrund af 30 års erfaring

Ambulant behandling kan have mange fordele. Hospitalerne får bedre plads til de alvorligt syge patienter, og mange patienter foretrækker behandling i hjemlige omgivelser. LINAK aktuatorsystemer bruges til trinløs justering af forskellige typer plejesenge og personløftere. De kan suppleres med forskellige intelligente funktioner såsom WET Sensor og Under Bed Light.

Sikkerhed og tryghed er alfa og omega

Alle LINAK aktuatorer gennemgår omfattende test, før de forlader fabrikken. Vores produkter overholder de internationale lægemiddelstandarder. LINAK har som mål at sikre OEM-producenterne konkurrencefordele i et marked underlagt talrige love og regler.

Intelligent Care Solutions™ skaber merværdi
Uanset om du vælger en basis eller en mere avanceret løsning, sikrer vores systemer trinløs og støjsvag bevægelse i et kompakt LINAK design. Og brugerkomforten kan øges endnu mere. Intelligent Care Solutions giver mulighed for at udbygge løsningen med tilbehør såsom vægt, Under Bed Light, WET Sensor og Out Of Bed Sensor. 

En erfaren partner med bredt applikationskendskab
Alle patienter er forskellige, og trends og behandlingssituationer ændrer sig konstant. Derfor skal hjælpemidlerne også udvikle sig, så vi kan løse de fremtidige patienters behov. LINAK har mere end 30 års erfaring, og vi har altid gjort en dyd ud af at lytte grundigt til vores interessenter og indgå i partnerskaber med OEM-producenter for at skabe merværdi for både patienter og personale rundt om i hele verden. LINAK er til stede globalt, og dermed er service, support og vores dygtige eksperter aldrig langt væk.

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Sikker patienthåndtering med systemløsninger fra LINAK til elektriske patientløftere play-icon

Sikker patienthåndtering med systemløsninger fra LINAK til elektriske patientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Fokus på lejer og borde

Fleksibel funktion og bedre ergonomi er vigtige parametre ved brug af undersøgelses- og behandlingsbrikse.

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os