Kontakt os her
Pleje

LINAK LIFT™

Dedikerede, strømlinede, effektive og brugervenlige LINAK løsninger til patientløftere.

Patientløftere

LIFT™

Din næste LIFT™ løsning

Læs mere

Aktuatorsystemer til patientløftere

Der er to tydelige trends. Vi står over for en række fremtidige udfordringer med en aldrende befolkning og flere overvægtige, hvilket stiller øgede krav til sundhedssystemet. Reglerne og kravene til ydeevne og sikkerhed for hospitals- og plejeudstyr bliver stadig strengere. Men alle har stadig krav på behørig omsorg. Ved at integrere LINAK® aktuatorer i dine patientløftere eller ståløftere får du en høj løftekapacitet, jævne bevægelser samt mange andre fordele.

  • Bedre ergonomi, øget komfort og minimal vedligeholdelse
  • Produkter, der overholder standarderne, sikrer lettere godkendelsesprocesser
  • En erfaren partner med global tilstedeværelse

Uanset om du skal designe en standardløfter eller et avanceret system med mange intelligente funktioner på patientløfterne, tilbyder LINAK et passende produktkoncept. Stærke aktuatorer og stabil balance i indstillingen af benenes vinkel sikrer en glidende bevægelse. Værditilførende funktioner, som f.eks. Service Data Tool (SDT), sikrer en bedre ergonomi og løser plejeopgaverne mere omkostningseffektivt og mindsker nedetid på patientløfteren.

Bedre ergonomi og mindre vedligehold
Alle steder i plejesektoren er det vigtigt at undgå tunge og farlige løft. Alle LINAK aktuatorprodukter gennemgår omfattende systemtest. På den måde sikrer vi, at patientløfterne fungerer sikkert og stabilt gennem hele levetiden. Vores løsninger gør, at patientløfterne kører sikkert, og SDT giver mulighed for at udtrække data for systemstatus til planlagt vedligehold. Det sikrer øget komfort for brugerne og plejepersonalet.

Vores aktuatorer overholder de gældende standarder
Sikkerhedsbestemmelserne for plejeudstyr skærpes hele tiden. Udstyr som patientløftere skal være godkendt og certificeret. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt. Vores aktuatorsystemer er testet og certificeret til at opfylde de internationale lægemiddelstandarder (f.eks. IEC 60601-1: 2005 3. udgave, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. udgave og CAN/CSA-22.2 nr. 60601-1:2008). Formålet er at sikre, at dine patientløftere overholder kravene ifølge EN10535-standarden.

En global partner med mange års erfaring
LINAK har ikke kun en omfattende produktportefølje. Gennem mere end 30 år har vi løbende udvidet med salgskontorer overalt i verden. Dermed kan LINAK betjene kunder i hele verden med produkter, rådgivning og indgående viden om de lokale markeder. Uanset om du skal bruge en standardløsning, en avanceret løsning eller måske en udviklingspartner til et nyt projekt, er LINAK klar til at hjælpe dig.

Læs mere
Systemer til patientløftere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

play-icon

Opkobling - Løft din profil med en LIFT™ løsning

play-icon

Design - Løft din profil med en LIFT™ løsning

play-icon

Sikkerhed - Løft din profil med en LIFT™ løsning

play-icon

Simplicitet - Løft din profil med en LIFT™ løsning

play-icon

Hastighed - Løft din profil med en LIFT™ løsning

play-icon

LA20 - The Movie

LA40 video play-icon

LA40

Filer

LIFT™ brochure

En LIFT™ løsning skal laves med komponenter fra LINAK. Den næste generation af avancerede løsninger til justeringssystemer til patientløftere med LIFT40™, LIFT40+™ og LIFT50™

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Løsninger til plejeudstyr

Med en LINAK aktuatorløsning kan patientløftere og forskellige typer plejesenge justeres trinløst og udstyres med ekstra funktioner såsom Under Bed Light, WET Sensor og Automatic Nurse Call.

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.