Kontakt os her
Pleje

Plejesenge til hjemmet

LINAK aktuatorsystemer bruges til driftsikker og støjsvag justering af højde og ryglæn på plejesenge og giver mulighed for flere ekstra funktioner.

Plejesenge til hjemmet

Aktuatorsystemer til plejesenge

Den demografiske udvikling sætter fokus på nye løsninger i ældreplejen. Heldigvis giver den moderne teknologi en række nye muligheder for at flere patienter kan blive længst muligt i eget hjem. Det letter presset på hospitalerne, og mange borgere foretrækker at blive i de hjemlige omgivelser - med pålideligt udstyr til rådighed føler de sig sikre. LINAK aktuatorer giver producenterne de rette redskaber til at tilbyde driftssikre plejesenge og vinde konkurrencefordele på et vanskeligt marked.

  • Driftssikre, testede og rengøringsvenlige systemer
  • Bredt produktudvalg og mange værdiskabende funktioner
  • En global partner med over 30 års erfaring

I takt med at vi bliver ældre, vil antallet af demente også stige. Det stiller krav til plejehjemmene, og der gøres en stor indsats for at borgerne kan blive længst muligt i eget hjem. Med LINAK aktuatorløsninger kan producenterne tilbyde plejesenge i en standardmodel eller med en række driftssikre justeringsmuligheder og mange værdiforøgende funktioner, der giver brugeren større tryghed.

Vores systemer følger lægemiddelstandarderne
Alle systemer fra LINAK gennemgår grundige test, før de forlader fabrikken. Formålet er at sikre en lang levetid og fejlfri funktion samt overholdelse af internationale lægemiddelstandarder såsom EN60601. LINAK systemerne giver dig mulighed for at tilbyde produkter med op til 5 års garanti og i IPX6-godkendt og vaskbar udgave.

Sammensæt plejesengene efter kundernes behov
Den brede produktportefølje fra LINAK omfatter både basis løsningen til driftsikker justering af sengehøjde og ryglæn og en mere avanceret løsning med mange ekstra funktioner, f.eks. Out Of Bed detection, WET sensor og Under Bed Light. Alle vores løsninger til plejesenge inkluderer sikkerhedsfunktioner såsom sikkerhedsmøtrik og Spline funktion - som begge øger sikkerheden både for brugeren, plejepersonalet og pårørende.

En partner med mange års erfaring og global tilstedeværelse
Gennem mere end 30 år har LINAK udviklet og forfinet elektriske lineære aktuatorsystemer til brug i sundhedsplejen. Som producent får du en erfaren partner med et bredt produktudvalg, der kan indgå i udviklingen af nye plejesenge og funktioner. Vores globale tilstedeværelse sikrer dig adgang til lokal service, hurtige ekspeditionstider og opdateret markedsviden.

Læs mere
Systemer til plejesenge til hjemmet
Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Filer

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Løsninger til plejeudstyr

Med en LINAK aktuatorløsning kan patientløftere og forskellige typer plejesenge justeres trinløst og udstyres med ekstra funktioner såsom Under Bed Light, WET Sensor og Automatic Nurse Call.

Læs mere

Systemer til plejesenge

En LINAK aktuatorsystemløsning sikrer trinløs justering af højde, ryglæn og benstøtte på plejesenge. Specifikationerne for LINAK systemet afstemmes efter de individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) og omfanget af ekstra tilbehør. LINAK tilbyder fleksible systemer, der opfylder alle markedets behov. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Videoer om plejesenge til hjemmet

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til plejesenge. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.