Kontakt os her
Podcast 26. april 2021

Farvernes magt i design: Hvordan trends og strømninger vil ændre fremtiden

Vores vært Gabe Duverge har besøg af Kerry Rowe, der er farve-, materiale- og overfladedesigner og indehaver af Kerry Rowe Design. De taler om farvernes unikke betydning i vores dagligdag, på vores arbejdspladser og meget andet. Kerry Rowe giver os et indblik i farvernes psykologi, og hvordan de nyeste farvetendenser kommer til at påvirke designbranchen i de kommende år.

Kerry Rowe er farve-, materiale- og overfladedesigner - og gæstetaler i LINcast podcasten - Farvernes magt i designbranchen:

Du skal acceptere cookies for at se dette indhold.

Klik her for at ændre cookieindstillinger. Se på SoundCloud

Videooptagelse

Podcast: Farvernes magt i design fra LINAKVimeo.

 
 

Kerry Rowe er farve-, materiale- og overfladedesigner og indehaver af Kerry Rowe Design.

Om Kerry Rowe

Kerry Rowes 25 år lange karriere har været præget af farver, materialer og overflader - og det gælder både filosofien bag og opfattelser af design og produktion. Som konsulent hjælper Kerry kunderne med at udvikle strategier for farver, materialer og finish, der passer til kundernes individuelle og forskellige behov. Hendes brede erfaringer fra branchen omfatter udvikling og sammensætning af farvepaletter, tekstildesign, forudsigelse af tendenser, indretning af showrooms samt produkt- og projektledelse. Kerry Rowe er af natur nysgerrig, observerende og indsigtsfuld, og hun har stor erfaring med at afbalancere en virksomheds behov i forhold til den kulturspecifikke æstetik.

 
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os