Kontakt os her
Podcast 1. marts 2022

At finde sit flow som kvindelig design influencer

Hvordan skaber man et produkt, der er bæredygtigt, ergonomisk og nyttigt? Gæstevært på LINcast, Kim Moran, taler med den prisvindende designer og administrerende direktør for Otelier, Yvonne Hung, for at høre, hvordan hendes spise-/arbejdsbord blev til, og om virksomhedens fokus på cirkulært design. Hung fortæller om, hvordan hun navigerede gennem bump på sin karrierevej, og kommer med gode råd fra en række mentorer samt indsigter i hendes designproces, og hvilke designprincipper der hjælper hende med at gøre idéer til virkelighed.

Du skal acceptere cookies for at se dette indhold.

Klik her for at ændre cookieindstillinger. Se på SoundCloud

LINcast - Finding your flow as a female Design Influencer fra LINAK US på Vimeo.

 
 
Yvonne Hung

Om Yvonne Hung

Yvonne er en tværfaglig designer med over 15 års erfaring indenfor alt fra produktdesign til UX/UI og byplanlægning. Hendes mål er at skabe en positiv social og miljømæssig forskel gennem design og innovation. Gennem hendes karriere har hun arbejdet for både store tech-virksomheder, start ups og non-profit organisationer.

 

Hun startede Otelier i begyndelsen af 2020 som sit personlige projekt, der skal stille spørgsmålstegn ved møbelindustriens ikke-bæredygtige praksis og den forbrugeradfærd, der driver den.

Yvonne arbejder med to former for design. Én tilgang identificerer problemer med et analytisk øje og løser dem gennem designstrategier. Hun beskriver den anden tilgang som mere eksperimenterende med fantasifuld leg, udforskning af materialer og hands-on skabelse. 

Du kan se hendes fulde design portfolio på yvonnehung.com eller lære mere om Otelier her.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os