Kontakt os her

Åbenhed og ærlighed er nogle af kerneværdierne hos LINAK. Viljen til at lytte og indgå i dialog med kunder, hinanden og andre mennesker omkring os er dybt forankret i vores virksomhedskultur. 

Vi er aktive på mange medier, og vi har meget at byde ind med. På den måde håber vi at nå ud til mange af vores kunder, venner og andre interessenter i branchen.

Herunder kan du se, hvor du finder LINAK på sociale medier  lokalt og globalt.

Vær med i debatten  fortæl os dine ideer.

LINAK Danmark A/S på de sociale medier

 

LinkedIn

Her kan du finde de nyheder og trends, der rør sig inden for vores fire segmenter. Du kan også følge med i, hvad der sker hos os i Silkeborg, samt nyheder der vedrører vores hovedkontor på Als – herunder ledige stillinger.

Facebook

Vi vil gerne give inspiration til, hvordan du kan tænke mere bevægelse ind i hverdagen – primært din arbejdsdag – samt hvordan du får mest muligt ud af dit hæve-/sænkebord. Ergonomi kan være mange ting, og vi deler her vores viden med dig, så vi sammen kan få skabt et liv i bevægelse.

 

Instagram

Er du arkitekt eller designer? Eller har du måske bare en interesse i kontorindretning og møbeldesign? Så er det oplagt at følge os på Instagram, hvor vi giver inspiration til, hvordan design og bevægelse kan kombineres – uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

 

YouTube

Her finder du alle mulige typer af videoer fra LINAK – både brugsvejledninger, messefilm samt inspiration til et liv med mere bevægelse. Kanalen dækker hele LINAK koncernen, hvorfor du kan finde flere af videoerne på forskellige sprog.

 

Pinterest

Følg vores forskellige opslagstavler – som dækker alt lige fra køkkener til elevationssenge. De er fyldt med billeder af, hvordan vores produkter kan tænkes ind i flere forskellige designs. Så følg med og se, hvordan design og bevægelse kan kombineres – uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

 
 

LINAK datterselskaber på de sociale medier

 

LINAK hovedkvarter

 

Australien

 

Belgien og Holland

 

Kina

 

Finland

 

Frankrig

 

Tyskland

 

Irland og Storbritannien

 

Italien

 

Korea

 

Norge

 

New Zealand

 

Polen

 

Rusland

 

Sverige

 

Tyrkiet

 

USA

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.