Kontakt os her

Åbenhed og ærlighed er nogle af kerneværdierne hos LINAK. Viljen til at lytte og indgå i dialog med kunder, hinanden og andre mennesker omkring os er dybt forankret i vores virksomhedskultur.

Vi er aktive på mange medier, og vi har meget at byde ind med. På den måde håber vi at nå ud til mange af vores kunder, venner og andre interessenter i branchen.

Herunder kan du se, hvor du finder LINAK på sociale medier  lokalt og globalt.

Vær med i debatten fortæl os dine ideer.

LINAK Danmark A/S på de sociale medier

 

Facebook

Vi vil gerne give inspiration til, hvordan du kan tænke mere bevægelse ind i hverdagen – primært din arbejdsdag – samt hvordan du får mest muligt ud af dit hæve-/sænkebord. Ergonomi kan være mange ting, og vi deler her vores viden med dig, så vi sammen kan få skabt et liv i bevægelse.

 

Instagram

Er du arkitekt eller designer? Eller har du måske bare en interesse i kontorindretning og møbeldesign? Så er det oplagt at følge os på Instagram, hvor vi giver inspiration til, hvordan design og bevægelse kan kombineres – uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

 

LinkedIn

Her kan du finde de nyheder og trends, der rør sig inden for vores fire segmenter. Du kan også følge med i, hvad der sker hos os i Silkeborg, samt nyheder der vedrører vores hovedkontor på Als – herunder ledige stillinger.

 

Pinterest

Følg vores forskellige opslagstavler – som dækker alt lige fra køkkener til elevationssenge. De er fyldt med billeder af, hvordan vores produkter kan tænkes ind i flere forskellige designs. Så følg med og se, hvordan design og bevægelse kan kombineres – uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

 

LINAK på de sociale medier

 

Australia - New Zealand

 

Austria

 

Belgium - Français

 

Belgium - Nederlands

 

Brazil

 

China - Simplified

 

China - Traditional

 

Corporate website

 

Czech Republic

 

Finland

 

France

 

Germany

 

India

 

Italy

 

Latin America

 

Netherlands

 

Norway

 

Poland

 

Republic of Korea

 

Spain

 

Switzerland - Deutsch

 

Switzerland - Francais

 

Switzerland - Italian

 

Turkey

 

United Kingdom

 

USA

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.