LINAK @ ORGATEC 2016 - messe i Køln, hvor LINAK udstiller et udekøkken
Nyheder 7. juli 2016

LINAK @ ORGATEC 2016

Et multifunktionelt udendørs miljø, som dækker over 260m², bliver en af de mest spektakulære attraktioner på ORGATEC messen i Køln i oktober, hvor LINAK deltager under navnet Design Meets Movement.

Sæt ergonomisk bevægelse sammen med det mest sublime design, og ryk det hele udendørs. Design Meets Movement - en enhed formet af LINAK, som involverer førende designere fra Skandinavien - sigter efter at overraske, inspirere og udfordre den konventionelle tankegang, der er omkring justerbare møbler med bevægende indretning - udendørs. 

Alt er muligt udendørs 
2016 ORGATEC vil Design Meets Movement præsentere to meget forskellige udendørs miljøer, som er bygget op om to af de fire årstider. Begge fremhæver de kreativitet og innovation ved at integrere et Green Living mindset til funktionelle møbler. Udgangspunktet er, at dit personlige, kreative rum - uanset om det så er til afslapning, læsning, arbejde eller madlavning - lige så godt kan være udendørs.

Standen dækker et område på 260 m2, og de to havelignende setups sammensmelter hverdags-funktioner med æstetisk design. Tro mod den skandinaviske designtradition, demonstrerer designerne kreative udendørs køkkenfaciliteter, kontorområder og opholdsrum, som bryder den sædvanlige barriere, der er mellem indendørs komfort og udendørs områder.  

ORGATEC Lokation
LINAK deltager under navnet Design Meets Movement, og vi kan findes i passagen mellem hal 10 og hal 11 på ORGATEC den 25.-29. oktober.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.