Nyheder 20. juli 2016

Bluetooth Adapter til komfortsenge

Adapteren er baseret på den seneste Bluetooth teknologi, kompakt i størrelsen, og nem at montere og parre. Disse fordele er blot få af mange, som du vil opleve, når du forbinder din Bluetooth Adapter Bed til enten kontrolboksen CBH Advanced eller til aktuatoren TWINDRIVE TD3.

Med lanceringen af Bluetooth Adapter Bed til komfort senge, har LINAK integreret den seneste generation af Bluetooth kommunikation, som gør det muligt, at du kan forbinde de nyeste mobilenheder på markedet til din komfortseng.  

Adapteren er baseret på Bluetooth Lav Energi Teknologi (Version 4.0+ af Bluetooth specifikation) 

Bluetooth Adapter Bed gør det muligt at justere din komfortseng trådløst via en app. Du sætter ganske enkelt Bluetooth Adapter Bed ind i din CBH Advanced kontrolboks eller i din TWINDRIVE TD3 motorenhed, og downloader Bed Control App, som skal parres med dit system, hvorefter du er klar til at justere din seng via din smartphone eller din tablet. 

Kompakt og nem at installere
Bluetooth Adapter Bed er en lille og kompakt enhed. Dette betyder, at den ikke optager unødig meget plads under sengen. Det er ikke nødvendigt at montere den, den skal ganske simpelt sættes ind i CBH Advanced kontrolboksen eller TWINDRIVE TD3 motorenheden uden brug af kabler.

Derudover er det gjort intuitivt at parre Bluetooth Adapter Bed med en telefon eller tablet. Adapteren starter med at blinke (blåt), når den er sat i, hvilket signalerer at den er i gang med at parre - og klar til at blive forbundet med en smartphone eller en tablet. 

Brug din telefon eller din tablet til at justere sengen

Download Bed Control Memory App og brug din telefon eller din tablet til at justere din LINAK baserede komfortseng. 

Egenskaberne i app'en er de samme funktioner som en regulær håndbetjening såsom fire memory positioner, men den tillader dig også at justere din seng via din tablet eller din smartphone. 

Med den nye adapter betyder det også, at den tidligere Bluetooth2Lin Box udfases, da den ikke længere er konkurrencedygtig på markedet.

Bed Control Memory App er tilgængelig til iOS og Android enheder. Den kan downloades i App Store og på Google Play - og den er gratis. 

Download Bed Control App til iOS.

Download Bed Control App til Android

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.