Nyheder 14. november 2016

Derfor skal du tænke ergonomi ind i din produktionslinje

Forbedret ergonomi hjælper med at mindske muskeltræthed samt led- og knoglelidelser

Selvom et stigende antal af robotter og maskiner i produktionslinjen har hjulpet med de lidt mere udfordrende opgaver, er mennesker stadig en absolut nødvendig ressource i en produktion. Derfor er det også nødvendigt at tænke ergonomi ind i produktionen, da en dårlig ergonomi rent faktisk kan medføre omkostninger for virksomheden. 

I følge det amerikanske arbejdsministerium, koster ergonomi-relaterede arbejdsskader 15-20 milliarder dollars hvert år. Alene i 2013 medførte denne slags skader et sygefravær på 380.600 dage, hvilket er en tredjedel af det totale sygefravær. 

I UK har nylig forskning udført af Sundheds- og sikkerhedsministeriet vist, at muskel- og skeletlidelser påvirker en million mennesker hvert år som et direkte resultat af dårligt designede arbejdsstationer.

Think ergonomics into your production line

Set i dette lys, er det ikke overraskende, at forskning i ergonomi bliver mere og mere vigtig. Ergonomisk design kan øge motivationen og tilfredsheden, og i sidste ende resultere i bedre præstationer og en højere produktivitet.

Vi kan tilbyde en række af løftesøjler, aktuatorer, kontrolbokse samt betjeninger - alle bygget til at justere applikationer, som kan findes i en typisk produktionslinje. Derved kan applikationerne tilpasses den enkelte medarbejder og dermed forbedre ergonomien. Resultatet er bedre ergonomi, færre led- og knoglelidelser. samt færre sygedage, hvilket vil komme både virksomhed og medarbejder til gavn. 

Læs mere om ergonomi i produktionen.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.