Nyheder 11. januar 2017

Batteri-teknologi giver større frihed

BA001 batteriet gør det muligt at gøre en lang række applikationer mobile. Bliv inspireret til mere mobilitet.

De er over det hele - strømtilslutninger og kabler. På arbejdspladsen sikrer de eksempelvis, at det elektriske, højdejusterbare bord har strøm. Derhjemme er der strøm til de fleste justerbare lænestole eller til det højdejusterbare spisebord. Forestil dig nu, hvordan det ville se ud, hvis vi fjernede alle kablerne, og i stedet satte et kraftfuldt, genopladelig batteri direkte på eksempelvis bordet eller lænestolen. 

Vores BA001 batteri er meget diskret i sit design, og kan tænkes ind i mange løsninger, uden at det går på kompromis med det æstetiske look. Derudover åbner det op for helt nye muligheder inden for mobilitet, fleksibilitet og komfort.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.