Nyheder 26. oktober 2017

CBH Advanced med tre kanaler gør et avanceret system simpelt

LINAKs kontrolboks CBH Advanced med tre kanaler er ideel til komfortsengesystemer, der bruger tre singleaktuatorer for at opnå ideel komfort.

Kontrolboksen CBH Advanced med tre kanaler er perfekt til avancerede komfortsenge, der har brug for op til tre indstillingsmuligheder og ekstra avancerede funktioner. De tre særlige kanaler til singleaktuatorer betyder, at det for eksempel er muligt at indstille både ben, ryg og nakke.

Sammenlignet med den originale CBH Advanced , har denne en ekstra kanal til aktuatorer. Det betyder, at du nu kun har brug for ganske få komponenter, for at skabe et tredobbelt single-aktuator system med mange funktioner.

Anvend CBH Advanced med tre kanaler i din komfortseng og få:

  • Et omkostningseffektivt system med færre dele
  • Mere plads under sengen
  • Færre kabler
  • Hurtigere monteringstid
The 3-channel CBH Advanced makes an advanced system simple
Reducer omkostningerne - du skal kun bruge én kontrolboks
Færre dele i et system betyder lavere omkostninger. Den tredje kanal til aktuatorer fjerner behovet for to kontrolbokse i sådan et system. Dermed bliver systemet mere simpelt, samtidig med at nøglefunktionerne fra CBH Advanced, så som hukommelse og trådløs kontrol, bibeholdes.

Dette skaber et mere omkostningseffektivt system med et minimum af dele, der skal håndteres og monteres.

Færre dele og hurtigere monteringstid
Denne nye kontrolboks betyder, at systemer med tre aktuatorer er endnu nemmere at montere. Vi har ganske enkelt minimeret antallet af dele og kabler, som skal bruges. Tilmed skaber dette mere plads under sengen.

Læs mere om vores CBH kontrolboksene CBH Basic og CBH Advanced.

 

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.