Nyheder 12. december 2017

LINAK flytter grænserne for teknologien igen i 2018

Produkter, systemer og tjenester fra LINAK tager fortsat nye teknologier til sig og imødekommer sikkert de udfordringer, fremtiden bringer inden for hospitals- og plejesektoren.

Sundhedssektoren står over for nogle væsentlige ændringer i de kommende år. Big data, Internet of Things, intelligent udstyr og helt nye systemløsninger, der skal bidrage til at opretholde effektiviteten, vil spille en central rolle. For LINAK, der har stået i front for ny teknologi i over 30 år, bliver 2018 ingen undtagelse. 

Nøgleordene for justerbare systemløsninger vil være: vaskbarhed, styrke og IoT (Internet of Things)

Ifølge magasinet Forbes befinder vi os i en tid med digital transformation, og en omfattende serie af nye LINAK produkter, systemer, funktioner og tjenester vil hjælpe med at føre både kunder, plejepersonale og slutbrugere ind i denne nye tidsalder. På handelsmessen MEDICA 2017 i Düsseldorf i Tyskland præsenterede LINAK en forsmag på fremtidens justerbare sundhedspleje. Få mere at vide ved at se videoen nedenfor .

 

IPX6 Washable DURA™ – forlæng levetiden af dine applikationer
I løbet af 2017 har LINAK udviklet en helt ny standard for vaskbarhed, der kan bidrage til at forbedre effektiviteten på hospitaler verden over. Standarden hedder IPX6 Washable DURA™, og den giver mulighed for at maskinvaske en række forskelligt justerbart udstyr. LINAK produkter, der er mærket med DURA-standarden, er testet som ekstremt robuste og holdbare og forlænger dermed levetiden for den eller de applikationer, de indgår i. Få flere oplysninger om IPX6 Washable DURA™ her.  
 

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.