Nyheder 10. januar 2018

BAJL Li-Ion 4,50 Ah er et nyt batteri i LINAK batteriserien

BAJL serien af lithium-ion batterier fra LINAK er ideelle til mange forskellige justeringsløsninger i sundhedsplejen, f.eks. patientløftere og behandlingslejer. BAJL Li-Ion 4,50 Ah er en ny model i serien, som sikrer, at vi kan tilbyde en specifik løsning til alle typer applikationer.

Nye mobilitetsløsninger til justerbart sundhedsplejeudstyr bliver mulige med den nye batteritype – dobbelt så kraftigt som det nuværende BAJL Li-Ion 2,25 Ah

BAJL batteriserien fra LINAK bliver udvidet med den nye model 4,50 Ah. Som supplement til BAJL 2,25 Ah giver den nye batterimodel producenter af justerbart hospitals- og sundhedsplejeudstyr nye muligheder for øget mobilitet ved ellers kablede applikationer, f.eks. patientløftere.

LINAK® BAJL er en serie af genopladelige lithium-ion batterier, der alle fungerer mere pålideligt end de traditionelle blysyre-batterier. 

BAJL batteriernes vigtigste egenskaber er blandt andet: stabil driftshastighed, lav vægt og nem håndtering, lang driftslevetid - og samtidig er de markant mere miljøvenlige end tilsvarende blysyre-batterier.


Lithium-ion batterier bidrager til at optimere arbejdsgangene og skabe bedre ergonomi for sundhedspersonale overalt i verden. Hvis du vil vide mere om BAJL batteriserien, kan du læse mere på BAJL produktsiden eller i denne artikel: “BAJL – letvægtsbatteri med høj driftsikkerhed og ydeevne”.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.