Nyheder 18. januar 2018

CBH er blevet til en serie af kontrolbokse til komfortmøbler

LINAK lancerede for nylig kontrolboksen CBH Advanced med tre kanaler. Det giver mulighed for at designe elevationssenge med 3 aktuatorer - og et væld af forskellige løsninger.

Med lanceringen af kontrolboksen CBH Advanced med tre kanaler bliver det muligt at tilslutte tre aktuatorer og dermed designe elevationssenge med tre justeringsmuligheder. LINAK serien af kontrolbokse til elevationssenge åbner mulighed for design af endnu flere typer elevationssenge. Det kan være et helt enkelt design med to justeringsmuligheder eller en seng med ekstra justering og tilbehør.

Tre modeller - en til enhver smag
Serien af kontrolbokse omfatter nu:

  • CBH Basic – til enkle og basis sengesystemer.
  • CBH Advanced: fire kanaler – til senge i de dyre prisklasser med massage eller andre typer tilbehør.
  • CBH Advanced: tre kanaler –  til senge med tre justeringsmuligheder og mulighed for enkelt tilbehør.

CBH serien har med andre ord en løsning til både det enkle og det avancerede design, og det bliver enklere for dig at designe alle typer af elevationssenge.

CBH Basic - den enkle og stærke løsning
CBH Basic kontrolboksen giver mulighed for et omkostningseffektivt design med glidende, støjsvag justering med to LINAK aktuatorer. Det kan være en seng med justerbart ryglæn og benstøtte og håndbetjening med ledning.

Avanceret løsning med tre kanaler
For at give mulighed for at integrere en tredje aktuator i én og samme kontrolboks har LINAK lanceret CBH Advanced kontrolboksen med tre kanaler. Løsningen giver mulighed for at designe avancerede elevationssengesystemer med tilbehør, f.eks. LED-lysskinne. Med RF eller Bluetooth® Adapter er det muligt at benytte trådløs håndbetjening med hukommelsesfunktioner.

Komplet justeringspakke med mange funktioner
Hvis du ønsker både et avanceret system og flere ekstra funktioner såsom lys under sengen eller massagemotor, er CBH Advanced med fire kanaler den løsning, du skal vælge. Kontrolboksen har to kanaler til aktuatorer og to til massagemotorer. Derudover er det muligt at tilslutte CBH Advanced i serie i et system med fire justeringsmuligheder: Ryg, ben, nakke, fødder. Kort sagt er CBH Advanced vejen til den ultimative komfortseng.

Valg af model

CBH er blevet til en serie af kontrolbokse til komfortmøbler

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.