Nyheder 23. februar 2018

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Det nye basis aktuatorsystem fra LINAK bestående af CO41 kontrolboks og ACOM betjeningspanel giver mulighed for at introducere OpenBus™ til justerbare sundhedsplejeapplikationer enkelt og omkostningseffektivt. Det giver utallige værditilførende funktioner.

Med introduktionen af ACOM betjeningsenhed og CO41 kontrolboks baner vi vejen for basis aktuatorsystemer med OpenBus™. Nu er digital intelligens ikke længere forbeholdt de  avancerede justeringsløsninger.

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system, der gør det lettere at udnytte de grundlæggende fordele ved en digital løsning.

Systemet består af to nye enheder - ACOM betjeningspanel og CO41 kontrolboks. I kombination med forskellige LA40 lineære aktuatorer og HB70 håndbetjening får du en omkostningseffektiv løsning. Løsningen sikrer både trinløs justering, persontilpasset justering via hukommelsesfunktion og bedre sikkerhed for både bruger og hospitalspersonale.

Nøgleordene i forbindelse med OpenBus™ er fleksibilitet og pålidelighed
Elektriske aktuatorsystemer med OpenBus™ sikrer en øget brugerkomfort. Koordineret indstilling af flere aktuatorer og mulighed for at gemme personlige indstillinger i hukommelsen giver en høj komfort. Brugeren kan selv justere sengen, så personalet får frigjort tid og kan øge effektiviteten.

Samtidig giver OpenBus™ systemet øget sikkerhed, både med hensyn til at forhindre utilsigtede bevægelser og i nødsituationer under genoplivning. ACOM panelet monteres på krog, og plejepersonalet kan låse funktioner og forhindre utilsigtede bevægelser. Betjeningen sker via intuitivt designede knapper.ACOM

ACOM
ACOM betjeningsenheden er et oplagt valg, når du ønsker nem og intuitiv styring med OpenBus™ af hospitals- og plejehjemssenge. Brugeren kan optimere komforten med glidende justering, og sikkerhedsfunktionerne varetages af hospitalspersonalet. Læs mere om ACOM her.

 

CO41

CO41
CO41 kontrolboksen indgår i serien af kontrolbokse med OpenBus™, der alle giver producenter af justerbart sundhedsplejeudstyr mulighed for at tilbyde forskellige typer ekstra styring, bevægelse, service og sikkerhedsfunktioner. CO41 er ideel til producenter, der ønsker at opgradere fra et analogt til et digitalt system. Læs mere om CO41 her.

 

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.