Nyheder 22-03-2018

TD4+ til senge med tunge madrasser giver en større løftekapacitet

En variant af LINAK TD4 dobbeltaktuatoren til elevationssenge giver ekstra muligheder. TD4+ er en udvidelse af TWINDRIVE® serien med en løftekapacitet på 6.000 N, specielt til design af store senge med tunge madrasser.

Dobbeltaktuatorerne TD4 Standard og TD4 Advanced suppleres med et par nye modeller i serien. TD4+ Standard og TD4+ Advanced er den nyeste udvidelse af LINAKs sortiment, og med de nye modeller får du mulighed for at bruge de bedste dobbeltaktuatorer i mere tunge senge. 

“Markedet udvikler sig konstant, og vi oplever en stigende efterspørgsel efter dobbeltaktuatorer til store senge med tunge madrasser. Derfor har vi udviklet TD4+ med endnu større løftekapacitet og de samme avancerede funktioner som resten af TD4-serien,” forklarer Anne S. Møller der er produktchef for LINAK HOMELINE®.

TD4+ har alle de kendte og avancerede TD4-funktioner
Både TD4 Standard og TD4 Advanced har en løftekapacitet på op til 4.500 N. Med de nye TD4+ modeller øger vi løftekapaciteten til 6.000 N på ryglænet, så sengen kan justeres trinløst selv med en tung madras.

Derudover forandrer vi ikke noget ved TD4. TD4+ modellerne har alle de samme funktioner såsom lys under sengen og mekanisk nødsænkning. Som altid er TD4 PVC-Free™ og udstyret med LINAK ZERO™ Technology, der sikrer et lavt strømforbrug ved standby. Med indbygget Bluetooth® teknologi kan TD4 også benyttes med forskellige trådløse betjeninger. Det er blandt andet muligt at betjene sengen via vores Bed Control App.

“TD4+ er lige så nem at montere ved at svejse det universelle twist-beslag på sengerammen og ganske enkelt bruge de to lukkeanordninger til montering af TD4,” siger Anne S. Møller. “Med andre ord har TD4+ alle de samme avancerede egenskaber som de oprindelige TD4 modeller, men du får flere valgmuligheder som kunde hos os”. 

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.