Nyheder 23. april 2018

Opdag fleksibelt design af borde med nyt beslag til bench-løsninger

Leveres som valgbar standardfunktion. Den nye LINAK bench-beslagsløsning til DESKLIFT® løftesøjler gør det meget enklere at konstruere hæve-/sænkeborde med bench funktion. Der er mulighed for at vælge søjler med rektangulær eller kvadratisk profil.

Hæve-/sænkeborde bliver mere og mere populære, og LINAK tilbyder nu en standardløsning til formålet - DESKLIFT løftesøjler med rektangulære og kvadratiske profiler kan som standard vælges med beslag til bench-løsninger. Dermed kan løftesøjler, der er optimeret til bench beslag, nu bestilles som standardvare. 

Mange designmuligheder
Du kan vælge mellem fem forskellige løftesøjler, og det giver mange muligheder i designet af moderne bench-borde. Bench-beslaget fås til:

  • Søjler med motorhus og rektangulær profil DL5 (2 trin), DL6 (3 trin) eller kvadratisk profil DL19
  • Inline søjler med rektangulær profil DL12 eller kvadratisk profil DL17

Standardbeslaget til et fleksibelt bench-design
Standardbeslaget er nemt at integrere i forskellige bench-løsninger, så du kan montere din egen tilsluttende bench-bjælke direkte på standardbeslaget. Der er flere sæt forborede monteringshuller, så du har den fulde fleksibilitet til at skabe dit helt eget bench-design, som er nemt at kombinere med de velkendte LINAK løftesøjler.  

Se LINAK produktprogrammet
Med over 30 års erfaring med elektrisk lineær aktuatorteknologi har LINAK defineret standarden for elektriske hæve-sænkeborde, og vi tilbyder det bredeste produktprogram til kontormøbelmarkedet. 

Se DESKLINE® produktserien med hele udvalget af LINAKs kvalitetsløsninger til kontorborde.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.