Nyheder 30. april 2018

Software Development Kit giver mulighed for at skræddersy din egen app til hæve-/sænkeborde

Det nye LINAK Software Development Kit (SDK) gør det lettere for producenter af kontorborde at designe deres egen app med unik funktionalitet.

LINAK introducerer Sortware Development Kit (SDK), så blandt andre producenter af kontorborde kan designe en app, der kan integreres med LINAK produkterne. SDK er designet og testet, så vi sikrer LINAKs høje kvalitetsstandard også i de digitale funktioner.

Det er allerede muligt at tilpasse Desk Control™ app til smartphone med LINAK Desk Control™ serien. Nu går vi skridtet videre! Med SDK kan du udvikle din egen app, tilføje ekstra funktionalitet til Desk Control™ løsningen, ændre funktioner og meget mere. Du har den gode ide - LINAK leverer basisløsningen.

Skræddersyede apps til dine borde
For mange af os er det blevet en helt naturlig del af hverdagen at bruge apps på vores smartphone. LINAK har mange års erfaring med at udvikle apps og integrere trådløs Bluetooth® teknologi i vores kontorborde.

SDK er næste skridt. Du kan komme i gang med appudvikling med den optimale kommunikation mellem de forskellige LINAK adaptere og bordpalener med Bluetooth® teknologi.

Med LINAK SDK får du nu mulighed for at skabe din egen skræddersyede kundeoplevelse.

Software Development Kit giver mulighed for at skræddersy din egen app til hæve-/sænkeborde
 

LINAK giver dig en genvej til at udvikle din egen app
LINAK Software Development Kit er en softwarepakke med en installationsfil og et bibliotek over kommandoer til kommunikation med LINAKs produkter til borde. Der medfølger en dokumentationspakke med brugervejledning og referencebibliotek.

Vi gør det let for dig at udvikle din egen app, og naturligvis er LINAK Software Development Kit kompatibelt med både Apple iOS og Google Android. 

Læs mere om digitale løsninger til borde fra LINAK
LINAK har den rette løsning til dig, uanset om du vælger Software Development Kit og udvikler din egen unikke app, eller du vælger LINAK Desk Control App i en standard eller tilpasset udgave. Se videoen, der gennemgår vores tre digitale løsninger.  

Hvis du vil vide mere om de digital løsninger fra LINAK, blandt andet SDK, eller du vil drøfte en ide med os, er du velkommen til at kontakte din lokale LINAK afdeling.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.