Nyheder 6. juni 2018

Design bench-løsninger med dine IC løftesøjler

Bench-systemer er en klar tendens og stadigt mere populære i moderne kontorindretning, og LINAK har fokus på at tilbyde nye løsninger, der kan gøre applikationerne endnu mere fleksible i både design- og produktionsfasen. Det nye LINAK® bench-beslag leveres nu som valgfri standardegenskab til to rektangulære og en kvadratisk model af vores DL IC løftesøjler.

IC er vores sortiment af basis integrerede styringsløsninger til LINAK® løftesøjler, der er nemme at vedligeholde, styre og installere til kontorborde i den lave prisende. Nu kan du bestille de rektangulære modeller DL5IC og DL6IC  og den kvadratiske DL19IC løftesøjle med formonteret bench-beslag som en af de nye standardegenskaber.

Standardbeslaget til et fleksibelt bench-design
Standardbeslaget er nemt at integrere i forskellige bench-løsninger, så du kan montere din egen tilsluttende bench-bjælke direkte på standardbeslaget. Der er flere sæt forborede monteringshuller, så du har den fulde fleksibilitet til at skabe dit helt eget bench-design, som er nemt at kombinere med de velkendte LINAK løftesøjler.

Enkel opsætning til kontorborde i den lave prisende
Et DL IC system er et sæt med to løftesøjler: En primær søjle med indbygget styring (mastersøjle) og en sekundær søjle (slavesøjle). De to løftesøjler forbindes, betjeningen vælges og en SMPS-enhed tilsluttes (Switch Mode Power Supply) - det er alt. 

Se LINAK produktprogrammet
Med over 30 års erfaring inden for elektrisk lineær aktuatorteknologi har LINAK defineret standarden for elektriske hæve-sænkeborde, og vi tilbyder det bredeste produktprogram til kontormøbelmarkedet.
 
Se LINAK® DESKLINE® produktserien med hele udvalget af kvalitetsløsninger til kontorborde. 


Design bench-løsninger med dine IC løftesøjler
Om bench-systemerne
Virksomhederne søger hele tiden at optimere udnyttelsen af de sparsomme kvadratmeter i kontormiljøerne. Med unikke bench-systemer bliver kontorbordene mere fleksible, så kunden får større fleksibilitet i kontorindretningen. Læs mere om bench-systemerne og vores bench-beslag til løsningerne under Teknologi & Trends.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.