Nyheder 19. september 2018

Fokus på Li-ion-batterier fra LINAK

Med Li-ion-batterier fra LINAK får applikationer til sundhedspleje en stabil og pålidelig ydeevne - og op til fire gange længere batterilevetid sammenlignet med traditionelle bly-syre-batterier.

Med Li-ion-batterier fra LINAK får applikationer til sundhedsplejen, eksempelvis patientløftere og sidde-til-stå-løftere, en stabil og pålidelig ydeevne - og op til fire gange længere batterilevetid sammenlignet med traditionelle bly-syre-batterier.

Reduceret miljøeffekt
LINAK tror på den grønne omstilling, og med lithium-ion-teknologien går vi et skridt af vejen. Vores sortiment af lithium-ion-batterier sikrer en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med traditionelle bly-syre-batterier. Litium-ion-batterier producerer mindre affald, fordi de har en levetid, der er op til fire gange længere. LINAK Li-Ion-teknologien sikrer høj batterikapacitet, 40% lavere vægt og lang levetid på batteriet. Med generelt lavere batteritransport nedbringes CO2-udledningen desuden markant sammenlignet med konventionelle batterier. 

Optimering inden for sundhedspleje
Når du vælger lithium-ion-batterier får du en letvægtsløsning, hvor batteriet er let at udskifte. Det bidrager til at optimere arbejdsgangene og stabilisere løft i medicinske applikationer, og det giver en bedre ergonomi for sundhedspersonale overalt i verden. 
BAJL Li-Ion 2.25 Ah og BAJL Li-ion 4.50 Ah er udviklet specielt til medicinske applikationer som støtte til plejepersonale, der arbejder med mobilt og justerbart udstyr, og udfører hyppige og tunge løft. Fællesnævneren for Li-Ion-batterierne fra LINAK er bedre arbejdsmiljø, stabil og høj ydeevne på udstyret og holdbare batterier med stabil kapacitet. 

Hvis du vil vide mere om LINAK Li-Ion-batterier eller andre LINAK produkter til sundhedspleje, er du velkommen til at kontakte os.
 

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.