Nyheder 2. april 2019

Interzum 2019 - Komfort designet til dine formål

Under temaet "Fælles bevægelse" inviterer LINAK både kunder, leverandører og venner til Interzum 2019 branchemessen i Køln i Tyskland. Her kan du læse om, hvad vi præsenterer, og hvad vores besøgende kan glæde sig til.

- du er hermed inviteret. Lad os skabe bevægelse sammen.

Møbler, der er fleksible, bliver mere og mere populære. Elegante komfortmøbler som f.eks. elevationssenge indstilles med specialdesignede elektriske aktuatorløsninger.

Med LINAK® aktuatorsystemer får du en lang række funktioner kombineret med trinløs og støjsvag indstilling. Nogle af funktionerne er massagefunktion, Under Bed Light, betjening via app på mobilen eller hukommelsesfunktion, der husker de foretrukne indstillinger. Alle funktionerne integreres direkte i dit avancerede design, så du kan tilbyde senge med den bedst mulige komfort for brugeren. 

På Interzum 2019 branchemessen i Køln i Tyskland kan du opleve, hvordan du kan designe og kombinere førsteklasses bevægelsesløsninger i dine komfortmøbler med vores avancerede aktuatorteknologi. Derudover viser vi, hvordan digitale løsninger åbner mange nye muligheder for kundetilpasning, bedre betjening og i sidste ende en optimal brugeroplevelse. 

Vi glæder os til at høre om din idéer og drøfte, hvordan vi sammen kan udvikle fremtidens komfortmøbler. Lad os skabe bevægelse sammen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores stand (hal 7.1, stand E019) fra 21.-24. maj.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.