Nyheder 16. juni 2016

Quick-Release fuldender LA40 produktrækken

LINAK lancerer nu en forstærket version af LA40 aktuatoren. Den nye LA40QR har Quick-Release – hvilket gør det muligt for hospitalspersonalet at sænke sengens ryglæn i en fart i nødstilfælde. Flere andre sikkerhedsegenskaber gør dog LA40QR til den nye målestok for aktuatorer til plejeapplikationer

Den nye LA40QR aktuator fra LINAK fuldender en i forvejen avanceret systemløsning til hospitalssenge. Tidligere på året kunne LINAK lancere en helt ny generation af kontrolbokse med CO61. Og LA40 passer perfekt sammen med den.

Vi har samlet alt det feedback, vi har fået fra vores kunder, og kombineret det i vores løbende R&D arbejde. Resultatet er en aktuator, som er i stand til at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel på intelligente systemegenskaber", siger Claus Rode, Business Development Manager hos LINAK.

LA40QR – specielt når den indgår i et system med kontrolboks CO61 - vil helt sikkert være den nye standard i moderne hospitalssenge. Den er stærk som en okse og udstyret med en mere robust spindel. Den er utrolig nem at montere, og indeholder en lang række muligheder for intelligente egenskaber".

LA40 har en trækkraft på op til 8000N. Med Quick Release egenskaben betyder dog, at LA40QR er begrænset til 4000N.

Øget hygiejne og forbedret sikkerhed
Ligesom kontrolboksen, CO61, kan LA40QR leveret som IPX6 vaskbar. Dette gør LINAK kunder i stand til at kunne levere eksempelvis en komplet hospitalssenge-løsning med et fuldt vaskbart aktuatorsystem, hvilket hjælper hospitalerne med at leve op til de strenge hygiejnestandarder. Men det er dog ikke alt;

"Quick-Release (QR) egenskaben er det nye ved LA40. Den sikrer en hurtig sænkning af ryglænet i nødstilfælde", forklarer Claus Rode og fortsætter;

LA40 fås allerede med LINAK Spline funktion. Det forhindrer aktuatoren i at trække læsset, når der er forhindringer i vejen. LA40 kommer også med en indbygget sikkerhedskerne som standard. Den sikrer, at der ikke kan ske ulykker, hvis aktuatoren bryder sammen."

Sidst men ikke mindst, forhindrer den intelligente software alle former for uhensigtsmæssige bevægelser til enhver tid. Alt dette kombineret skal forbedre sikkerheden for både patienter og plejepersonale.

LA40QR frigives til salg den 13. juni 2016. Kontakt LINAK Danmark A/S, hvis du ønsker at vide mere.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.