Nyheder 30. juni 2016

Vigtigheden af hygiejne

Konsekvenserne af HCAI i sundhedssektoren på verdensplan.

Udbredelse af HCAI i udviklingslande. Kilde: World Health Organization

Hvad er HCAI?

HCAI er en forkortelse for det engelske udtryk Healthcare associated infections, som er de infektioner, patienter får, imens de er under behandling for medicinske sygdomme eller er blevet opereret. HCAI er den hyppigste, uønskede bivirkning under plejeophold.

HCAI er et kæmpe problem for patientsikkerheden, og det kan resultere i forlængede hospitalsophold, længerevarende funktions-nedsættelse, øget resistens overfor mikroorganismer i antimikrobielle stoffer, en massiv finansiel byrde for sundhedssystemet, høje omkostninger for både patienter og pårørende samt dødsfald, som kunne have været undgået. 

At tænke hygiejne ind i applikationerne

LINAKs serie af kontrolbokse til sundhedssektoren kommer med IPX6 vaskbar beskyttelse som standard option. Det betyder, at applikationen kan gå direkte ind i vaskemaskiner, uden at kontrolboksen skal afmonteres først.

Derudover er det grundlæggende design på boksen også udarbejdet med hygiejne i tankerne. Kontrolboksene er ganske simpelt designet, så de er nemme at rengøre, da de har et minimum af fordybninger og kanter samt et smart kabelstyrings-system.

Lad os sammen arbejde hen imod at reducere HCAI og bivirkningerne heraf. Læs mere om vores store fokus på løsninger til sundhedssektoren og vores ønske om at tage hånd om fremtiden i dag.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.