Nyheder 15. februar 2017

Ny mulighed til LA36 aktuatoren med IC

LINAK introducerer nu SAE J1939 CAN bus styring til LA36 aktuatoren som en samlet pakkeløsning.

Med denne velkendte bus standard, kan du bruge lineær aktuatorbevægelse i dit CAN bus system uden at skulle specialtilpasse elektronikken.

Aktuatorer med indbygget CAN bus styring er nemme at installere og tilpasse, så de passer til en lang række af tungt maskineri, inden for eksempelvis landbrug og konstruktion. Øget opkobling og live data gør det nemt for styresystemet og aktuatorer med CAN bus at kommunikere direkte med hinanden. 

LINAK actuator LA36 with SAE J1939 CAN bus control

Med CAN bus J1939 er det muligt at tjekke aktuatorernes position, overvåge deres diagnostik feedback såsom volt, temperatur samt andre forhold, eller koordinere bevægelsen af flere aktuatorer i systemet. 

LINAK aktuatorer med integreret CAN bus styring giver dig et mere enkelt system, med simpel lednings-føring, som er nem at integrere i din maskine. Den giver en høj styringsgrad med live data og øget fleksibilitet til at tilpasse den samme aktuator, så den passer til flere forskellige applikationer.   

CAN bus er tilgængelig som en ny bus option til LA36 med integreret styring (IC).

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.