Kontakt os her
Nyheder 4. april 2017

Større udvalg af trådløse betjeninger til senge med LINAK motorer

Porteføljen af trådløse betjeninger til justering af senge til hjemmet vokser løbende. Få Bluetooth styring og egenskaber som lys bag tastatur, memory og lygtefunktion.

Wider variety of wireless hand controls for LINAK comfort beds

Vores udvalg af håndbetjeninger til senge vokser
Vi kunne for nyligt lancere håndbetjeningen HC30, hvorved udvalget af trådløse håndbetjeninger til justerbare komfortsenge blev endnu større. Med et væld af størrelser, designs og funktionalitet sigter vi efter at hjælpe producenterne af komfortmøbler til at skabe præcis den type seng, som deres kunder efterspørger.  

En håndbetjening er en af de få tekniske dele på justerbare komfortmøbler, som slutbrugere skal forholde sig til dagligt. For mange er det faktisk en vigtig del af oplevelsen. Det er derfor vi hos LINAK løbende forfiner vores design og udvikler nye betjeninger til komfortsenge. 

Vi anerkender fuldt ud, at funktionalitet, design og udseende skal gå hånd i hånd. Størrelse og farve varierer, så de passer til det overordnede sengedesign, ligesom antallet af knapper på betjeningen afspejler, hvor mange egenskaber der ønskes på den enkelte type af komfortseng. 

Vores udvalg af håndbetjeninger til komfortsenge har en kombination af funktionaliteter såsom: 

  • Trådløs betjening via Bluetooth™ - Fri bevægelse og ingen kabler
  • Gummibagside - Gør det nemmere at holde fast på betjeningen.
  • Integreret metalplade giver nem magnetisk fastgørelse på sengen
  • Baglys i tastatur – Gør den brugervenlig i mørket
  • MemoryDen husker foretrukne positioner
  • Lygtefunktion Find dine ting om natten
  • Ekstra muligheder for at justere nakke- og fodaktuator 

Du kan læse mere om vores trådløse betjeninger her, hvor du også kan se de øvrige muligheder for håndbetjeninger til komfortsenge.