Kontakt os her
Nyheder 17. november 2017

Nem bevægelsesintegration med CAN bus

Kravene til justering og kontrol af maskineri i moderne udstyr til landbrug, byggeri og mobilt udendørs udstyr er ganske omfattende. Alt fra effektivitet til præcision, integration og datahåndtering skal tages i betragtning.

Easy movement integration with CAN bus

Løsningen er elektrisk og inkluderer avanceret BUS kommunikation. Dermed sætter LINAK kursen mod en mere automatiseret og autonom verden, med intet mindre end fem aktuatorer med integreret SAE J1939 CAN bus kontrol. 

Den meget udbredte BUS kommunikationsprotokol er fuldt integreret med aktuatorerne for at sikre en nem og fleksibel implementering i eksisterende systemer. 

Løsninger med CAN bus kontrol findes i alle størrelser
SAE J1939 CAN bus er en dokumenteret protokol, der er meget udbredt i forskelligt mobilt og tungt maskineri, hvilket også er grunden til, at LINAK aktuatorer med CAN bus protokol nemt kan integreres i dit maskineri. 

Fem LINAK aktuatorer findes nu med integreret SAE J1939 CAN bus – vores LA14, LA25, LA33, LA36 og LA37. Disse aktuatorer dækker et bredt udvalg i forhold til størrelse og kraft, hvilket ikke er et tilfælde. 
Nogle typer af maskineri kræver kraftigt skub og træk, mens andre ikke har så store krav. Nogle er placeret på trange lokationer med næsten ingen plads. Men alle skal de kunne styres fra førerkabinen.

LINAKs udvalg af SAE J1939 CAN bus aktuatorer tilbyder meget nemmere integrations- og justeringsmuligheder. Med få komponenter og simpel kabelføring, kan disse aktuatorer give dig en mindre kompliceret installation og forbindelse med eksisterende CAN bus netværk i dit maskineri. Håndteringen bliver også nemmere, da hver aktuatortype kan tilpasses til at udføre forskellige funktioner i det samme maskineri, ved blot at foretage mindre programmeringsændringer. 

CAN bus er en del af den integrerede styringsplatform (IC).

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.