Kontakt os her
Nyheder 27. november 2017

DL19 er den seneste udvidelse af serien af løftesøjler med motorhus

Den elektriske løftesøjle model DL19 fra LINAK indgår i serien af løftesøjler med motorhus og er det ideelle valg til et design med topramme, hvor du ønsker at arbejde med bordben i forskelligt design. Leveres med LINAK Kick & Click™ som ekstraudstyr.

DL19 er den seneste udvidelse af serien af løftesøjler med motorhus

Den nye løftesøjle model DL19 er designet med motorhus og egner sig perfekt til kunder, der ønsker at anvende samme topramme til bordben i forskelligt design. 

Siden august 2017 har LINAK serien af løftesøjler med motorhus bestået af ni modeller. Den nyeste model er DL19, der er i et kvadratisk design med motorhus, og dermed får vores kunder, der designer og producerer kontorborde, endnu flere valgmuligheder. 

LINAK tilbyder allerede et af markedets bredeste produktprogrammer af løftesøjler med motorhus. Serien omfatter både 2-delte og 3-delte søjler i forskelligt design - runde, rektangulære og - med DL19 - nu også kvadratiske. DL19 er en stabil 3-delt løftesøjle med usynlige glidere. For at give endnu flere designmuligheder, kan du også få søjler, hvor den bredeste profil er øverst.

Samme design og mål på motorhuset
For at sikre en enkel montering af kontorbordene, har alle LINAK løftesøjler motorhus med samme mål. På den måde kan producenterne designe forskellige borde med samme topramme, og det giver både tidsbesparelser og optimeret logistik. Vi kalder det Plug & Play™.

Kortere monteringstid med LINAK Kick & Click™
Hele LINAK serien af løftesøjler med motorhus passer sammen med LINAK Kick & Click™ systemet. Det er en intelligent monteringsløsning, der gør det væsentligt hurtigere at samle et bord i ét trin og spare tid. Hele systemet kan ganske enkelt "kickes" og "klikkes" sammen. 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.