Nyheder 12. december 2017

LINAK flytter grænserne for teknologien igen i 2018

Produkter, systemer og tjenester fra LINAK tager fortsat nye teknologier til sig og imødekommer sikkert de udfordringer, fremtiden bringer inden for hospitals- og plejesektoren.

Sundhedssektoren står over for nogle væsentlige ændringer i de kommende år. Big data, Internet of Things, intelligent udstyr og helt nye systemløsninger, der skal bidrage til at opretholde effektiviteten, vil spille en central rolle. For LINAK, der har stået i front for ny teknologi i over 30 år, bliver 2018 ingen undtagelse. 

Nøgleordene for justerbare systemløsninger vil være: vaskbarhed, styrke og IoT (Internet of Things)

Ifølge magasinet Forbes befinder vi os i en tid med digital transformation, og en omfattende serie af nye LINAK produkter, systemer, funktioner og tjenester vil hjælpe med at føre både kunder, plejepersonale og slutbrugere ind i denne nye tidsalder. På handelsmessen MEDICA 2017 i Düsseldorf i Tyskland præsenterede LINAK en forsmag på fremtidens justerbare sundhedspleje. Få mere at vide ved at se videoen nedenfor .

 

IPX6 Washable DURA™ – forlæng levetiden af dine applikationer
I løbet af 2017 har LINAK udviklet en helt ny standard for vaskbarhed, der kan bidrage til at forbedre effektiviteten på hospitaler verden over. Standarden hedder IPX6 Washable DURA™, og den giver mulighed for at maskinvaske en række forskelligt justerbart udstyr. LINAK produkter, der er mærket med DURA-standarden, er testet som ekstremt robuste og holdbare og forlænger dermed levetiden for den eller de applikationer, de indgår i. Få flere oplysninger om IPX6 Washable DURA™ her.  
 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.