Nyheder 10. januar 2018

BAJL Li-Ion 4,50 Ah er et nyt batteri i LINAK batteriserien

BAJL serien af lithium-ion batterier fra LINAK er ideelle til mange forskellige justeringsløsninger i sundhedsplejen, f.eks. patientløftere og behandlingslejer. BAJL Li-Ion 4,50 Ah er en ny model i serien, som sikrer, at vi kan tilbyde en specifik løsning til alle typer applikationer.

Nye mobilitetsløsninger til justerbart sundhedsplejeudstyr bliver mulige med den nye batteritype – dobbelt så kraftigt som det nuværende BAJL Li-Ion 2,25 Ah

BAJL batteriserien fra LINAK bliver udvidet med den nye model 4,50 Ah. Som supplement til BAJL 2,25 Ah giver den nye batterimodel producenter af justerbart hospitals- og sundhedsplejeudstyr nye muligheder for øget mobilitet ved ellers kablede applikationer, f.eks. patientløftere.

LINAK® BAJL er en serie af genopladelige lithium-ion batterier, der alle fungerer mere pålideligt end de traditionelle blysyre-batterier. 

BAJL batteriernes vigtigste egenskaber er blandt andet: stabil driftshastighed, lav vægt og nem håndtering, lang driftslevetid - og samtidig er de markant mere miljøvenlige end tilsvarende blysyre-batterier.


Lithium-ion batterier bidrager til at optimere arbejdsgangene og skabe bedre ergonomi for sundhedspersonale overalt i verden. Hvis du vil vide mere om BAJL batteriserien, kan du læse mere på BAJL produktsiden eller i denne artikel: “BAJL – letvægtsbatteri med høj driftsikkerhed og ydeevne”.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.