Nyheder 18. januar 2018

Den nye, elegant designede løftesøjle DL19 til arbejdsstationer yder et tryk på 1.200N

LINAK introducerer nu den kraftige løftesøjle DL19, der yder et tryk på 1.200N. Denne DL19 model er ideel til arbejdsstationer med høj belastning, hvor der er fokus på design.

Med den nye løftesøjle DL19 i en model med 1.200N udvider vi sortimentet af løftesøjler til arbejdsstationer i industrien. Den giver nye og fleksible muligheder for at designe ergonomiske arbejdsstationer, der kan forbedre håndtering og logistik.

Hensynet til ergonomi er afgørende ved designforbedringer af arbejdsstationer til industrifremstilling. Når flere medarbejdere skal betjene den samme arbejdsstation, hvor tunge emner skal håndteres, gør højdejusterbare arbejdspositioner det enkelt at sikre god ergonomi og optimale arbejdsstillinger for den enkelte person. 

Med andre ord giver den optimale arbejdsstilling ikke blot en bedre ergonomi. Man forbedrer samtidig arbejdsmiljøet og reducerer sygefraværet. 

Se vores omfattende sortiment af løftesøjler til stor belastning.
Vi udvider nu sortimentet af løftesøjler til arbejdsstationer med kraftig belastning. Vi kan nu tilbyde den nyligt lancerede tredelte løftesøjle DL19 i en forstærket udgave med 1.200N. Den er i et enkelt, kvadratisk design med motorhus og usynlige glidere, som giver helt nye muligheder i designet af arbejdsstationer. 

Ud over den nye DL19 1.200N model er der også mulighed for at vælge vores klassiske løftesøjle DL1A med kugleføring, inline DL2 modellen til høj belastning eller den rektangulære løftesøjle DL6 med motorhus, når du skal designe dine nye arbejdsstationer.

Høj stabilitet, maksimal holdbarhed
Alle LINAK løftesøjler gennemgår grundige test, så vi sikrer den maksimale holdbarhed. De er meget driftssikre og vedligeholdelsesfrie - også ved brug i krævende miljøer og under tung belastning.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.