Nyheder 7. marts 2018

Indstil dit kontorbord med Desk Control App til smartphone

Med LINAK Desk Control™ App kan du justere kontorbordet via smartphone. Appen synkroniserer med betjeningen og giver brugeren mulighed for at gemme sin foretrukne sidde- og ståhøjde og bruge den indbyggede påmindelsesfunktion.

Er du klar til en digital løsning? Tilslut din smartphone til dit kontorbord med LINAK Desk Control™ appen. Du får mange nye funktioner til rådighed og inspiration til at udnytte dit hæve-sænkebord optimalt. 

Vi har mange apps på mobilen, der gør hverdagen lettere. Til den moderne kontoransatte har vi udviklet Desk Control App til Android og iOS. Appen registrerer brugerens personlige indstillinger (f.eks. foretrukket bordhøjde), og brugeren kan frit vælge mellem borde med et LINAK system, der anvender appen. Brugeren tager sine personlige indstillinger med sig på sin smartphone.

Tilslut din smartphone til dit kontorbord via Bluetooth 
Den trådløse Bluetooth® teknologi skaber forbindelse mellem vores Desk Control App på brugerens mobilenhed og kontorbordet. Afhængigt af kontorbordet kan brugeren etablere tilslutning til betjeningen (f.eks. via vores avancerede DPG serie af betjeninger med indbygget Bluetooth) eller til LINAK CBD6S kontrolboksen via en LINAK Bluetooth Adapter

For at bruge smartphone til indstilling af bordet skal brugeren:

  1. Downloade den gratis Desk Control App i App Store eller Google play
  2. Tænde Bluetooth på sin smartphone
  3. Åbne Desk Control App
  4. Tilslutte til kontorbordet

Desk Control App
Hukommelsesposition for indstilling af sidde- og ståhøjde og påmindelsesfunktion
Brugeren kan naturligvis justere bordet op og ned med Desk Control appen. Derudover kan man definere og gemme sin foretrukne sidde- og ståhøjde og bruge påmindelser, der også er en del af appen. Mens brugeren arbejder ved bordet, mindes vedkommende om, når det er tid til at stå op og skifte arbejdsstilling. Man kan selv fastsætte intervaller eller bruge de fordefinerede intervaller. Appen synkroniserer de hukommelsesindstillinger, der er gemt i betjeningen og omvendt.
 

Automatisk motor til brugere af DPG betjening
Hvis et bord har en avanceret udgave af DPG betjeningen i den fulde version installeret, kan den automatiske kørefunktion aktiveres, så det bliver lettere at indstille højden på hæve-sænkebordet. Dobbeltklik op eller ned på DPG kører bordet til den foretrukne højde. Et enkelt tryk på smartphonens skærm gør det samme - mere brugervenligt bliver det ikke!

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.