Nyheder 4. april 2018

Omlægning fra analog til digital sikrer bedre sundhedspleje

Da LINAK lancerede basis OpenBus™ systemet med kontrolboks CO41* og ACOM kontrolpanel til justerbare løsninger i sundhedsplejen, gav det adgang til nye fordele med hensyn til effektivitet, sikkerhed og patientkomfort.

Ved at udskifte den analoge aktuatorløsning, for eksempel på justerbare hospitalssenge, med et digitalt system baseret på OpenBus™ opnår du umiddelbart flere forbedringer af sengens funktion. Den mest åbenlyse ændring er, at du går fra at kunne udføre én bevægelse ad gangen til at kunne gennemføre koordinerede bevægelsesmønstre. 

I stedet for at flytte ryglænet til en ønsket indstilling og derefter gøre det samme med benstøtten og til sidst måske sænke sengen kan du med OpenBus™ trykke på en enkelt knap, hvorefter sengen bevæges fra vandret til tv-/stolindstilling. 

OpenBus™ giver også mulighed for Hi/Lo-bevægelse med parallelkørsel på to aktuatorer. Det sikrer en 100% horisontal bevægelse af plejesengen. 

Intuitive kontrolpaneler gør det nemt for alle
ACOM har enknapsbetjening med tydelige og selvforklarende ikoner på kontrolpanelets brugergrænseflade. Det er såre simpelt at ændre indstillingen - både for plejepersonalet og for patienten. Låsefunktionen er tydeligt markeret med en nøgle, og med funktionen kan plejepersonalet låse en eller flere aktuatorer, så patienten ikke utilsigtet ændrer på sengens indstilling, f.eks. i tilfælde af et brækket ben.


OpenBus™ giver større sikkerhed
Flere funktioner – selv med et digitalt basissystem – giver en bedre sikkerhed på justerbart medicinsk udstyr. Til hospitalssenge leveres LINAK OpenBus™ med trend-/anti-trendfunktion og CPR-knap – så det er muligt at gå direkte til nødposition med tryk på én knap.

Derudover sikrer en digital løsning fra LINAK, at dine aktuatorer stopper øjeblikkeligt ved kortslutning eller afklemte kabler, det vil sige, at der ikke kan ske utilsigtet justering med et LINAK OpenBus™ system – både basisudgaven og de avancerede systemer.

Det er med andre ord ikke længere uoverskueligt at omlægge fra en analog til en digital løsning og få adgang til de mange værdiforøgende funktioner. Et system bestående af eksempelvis CO41*, ACOM, en lineær aktuator LA40 med håndbetjening HB70 er en ideel og overkommelig start, når et hospital ønsker at omlægge til digitale løsninger.

 

CO41

CO41*
CO41* kontrolboksen indgår i serien af kontrolbokse med OpenBus™, der alle giver producenter af justerbart sundhedsplejeudstyr mulighed for at tilbyde forskellige typer ekstra styring, bevægelse, service og sikkerhedsfunktioner. CO41* er ideel til producenter, der ønsker at opgradere fra et analogt til et digitalt system.

 

ACOM

ACOM
ACOM betjeningsenheden er et oplagt valg, når du ønsker nem og intuitiv styring med OpenBus™ af hospitals- og plejehjemssenge. Brugeren kan optimere komforten med glidende justering, og sikkerhedsfunktionerne varetages af hospitalspersonalet. Læs mere om ACOM.

 

LA40

LA40
Med LA40 tilbyder LINAK en robust aktuator med høj hastighed og ydeevne samt mekanisk endestop, som giver sikkerhed ved driftsfejl. Det gør den til det rette valg til fremtidens marked. LA40 modellerne kan fås i tæthedsklasse op til IPX6 Washable DURA™ og har et meget enkelt design, som gør dem anvendelige i mange applikationer, fordi de er nemme at montere og rengøre. Læs mere om LA40.

 

HB70

HB70
HB70 håndbetjening til elektriske lineære aktuatorsystemer. Betjeningen kan fås med op til 10 soft-touch knapper og leveres i tæthedsklasse IPX6 eller som tilvalg i klasse IPX6 Vaskbar. Læs mere om HB70.

 

*Vær opmærksom på, at CO41 som produkt er udfaset. Vi henviser i stedet til vores andre kontrolbokse.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.