Nyheder 20. april 2018

To nye kontrolbokse supplerer CO serien

Med lanceringen af CO41 og CO71 udvider LINAK sin platform af kontrolbokse med et nyt supplement til CO61. Det bliver lettere at vælge en kontrolboks med den rette sammensætning af funktioner i forhold til producentens krav - en ny produktserie med utallige muligheder.

Kontrolboksene lanceres med den nye LINAK standard, IPX6 Washable DURA™, og det betyder, at produkterne tåler vand og kan maskinvaskes markant flere gange, end den nuværende standard kræver.

Robust, fleksibel og nem at montere
CO61 og CO41 er 4-kanals OpenBus™ kontrolbokse med intuitiv kabelføring, designet til programmerbare aktuatorsystemer med flere enkle monteringsløsninger.
CO41 er udstyret med 120 W SMPS, og CO61 er udstyret med 200 W SMPS, og dermed er begge kontrolbokse alsidige og indgår fleksibelt i mange applikationer til producenter af hospitals- og plejeudstyr. 
CO71 leveres med 350 W SMPS og Bluetooth® teknologi, forberedt til drift via CO-Link™. Ved at tilføje endnu en kontrolboks og dermed dobbelt så mange kanaler opnår man ekstra ydeevne og stadig styring via én håndbetjening. 

Perfekt til analoge systemer
Vores serie af kontrolbokse omfatter også modellerne CA30 og CA40 – også med IPX6 Washable DURA™, kortslutningssikring og innovativ kabelføring samt universel indgangsspænding. De er kompakte og lette i vægt og giver samtidig brugeren utallige monteringsmåder.

Med et snuptag monteres boksen i forskellige retninger med det innovative beslag, og alle kontrolbokse i den nye serie kan nemt monteres med reservebatteri, hvis det kræves særlige steder. Og vigtigst af alt er funktionerne den nye standard hos LINAK.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.