Nyheder 23. april 2018

Opdag fleksibelt design af borde med nyt beslag til bench-løsninger

Leveres som valgbar standardfunktion. Den nye LINAK bench-beslagsløsning til DESKLIFT® løftesøjler gør det meget enklere at konstruere hæve-/sænkeborde med bench funktion. Der er mulighed for at vælge søjler med rektangulær eller kvadratisk profil.

Hæve-/sænkeborde bliver mere og mere populære, og LINAK tilbyder nu en standardløsning til formålet - DESKLIFT løftesøjler med rektangulære og kvadratiske profiler kan som standard vælges med beslag til bench-løsninger. Dermed kan løftesøjler, der er optimeret til bench beslag, nu bestilles som standardvare. 

Mange designmuligheder
Du kan vælge mellem fem forskellige løftesøjler, og det giver mange muligheder i designet af moderne bench-borde. Bench-beslaget fås til:

  • Søjler med motorhus og rektangulær profil DL5 (2 trin), DL6 (3 trin) eller kvadratisk profil DL19
  • Inline søjler med rektangulær profil DL12 eller kvadratisk profil DL17

Standardbeslaget til et fleksibelt bench-design
Standardbeslaget er nemt at integrere i forskellige bench-løsninger, så du kan montere din egen tilsluttende bench-bjælke direkte på standardbeslaget. Der er flere sæt forborede monteringshuller, så du har den fulde fleksibilitet til at skabe dit helt eget bench-design, som er nemt at kombinere med de velkendte LINAK løftesøjler.  

Se LINAK produktprogrammet
Med over 30 års erfaring med elektrisk lineær aktuatorteknologi har LINAK defineret standarden for elektriske hæve-sænkeborde, og vi tilbyder det bredeste produktprogram til kontormøbelmarkedet. 

Se DESKLINE® produktserien med hele udvalget af LINAKs kvalitetsløsninger til kontorborde.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.