Kontakt os her
Nyheder 11. juli 2018

Elegant design, lille og robust. Det er den nye LA20 inline aktuator

LA20 er i et slankt og kompakt design, og den nye model er en lille aktuator, der egner sig til mange sundhedsplejeapplikationer.

LA20 inline aktuator
Den nye LINAK aktuator model LA20 er en lille inline aktuator, der er designet til anvendelse i de barske miljøer i plejeindustrien, hvor moderne plejeapplikationer kræver bevægelige løsninger i flot design, og som kun stiller beskedne pladskrav. LA20 har en høj løftekapacitet i tryk på op til 2.500 N, hvilket er relativt højt for en inline aktuator på denne størrelse, og LA20 er lig med effektivitet og ligetil præstation. Aktuatoren er designet til at håndtere det stigende antal tunge patienter og samtidig sikre øget fokus på ergonomi og arbejdsmiljø. 

LA20 er nem at montere i forskellige applikationer, og med det slanke design kan LA20 indpasses i mange forskellige sundhedsplejeapplikationer, hvor pladsen er begrænset, eller hvor størrelsen betyder noget. Aktuatoren er udstyret med udskiftelig kabel, så det er nemt at montere samt at erstatte.  

LA20 er en stærk og pålidelig inline aktuator, der giver feedbacksignaler om præcis positionering og med elektrisk endestop, der tilsammen sikrer en stabil og pålidelig drift, lang levetid og høj sikkerhed for både OEM-producent, sundhedspersonale og patienter.

Hvis du vil vide mere om LA20 eller andre LINAK produkter til sundhedspleje, er du velkommen til at kontakte os
 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.